Stiri Tech

Ce mai e Cool: lansare Porto S si Torino S

29 ian. 2016 2 min

Ce mai e Cool: lansare Porto S si Torino S

Reading Time: 2 minute

Chinezii de la Coolpad au lansat la Munchen noile modele smartphone Porto S si Torino S, disponibile si pe piata din Romania in perioada urmatoare.

Torino S este un terminal cu sticla curbata 2.5D, la o diagonala a display-ului de 4,7 inci si rezolutie de 1280×720 (densitate pixeli de 312,4 pixeli per inch), iar spatele telefonului este prevazut cu un cititor de amprenta. Terminalul mai vine la pachet cu un port dual SIM, LTE/4G si o memorie RAM de 3 GB + 15 GB spatiu de stocare ce poate fi marit cu ajutorul unui card MicroSD. Senzorul de amprenta îi da voie utilizatorului sa foloseasca pana la cinci amprente diferite pentru cinci sarcini diferite cum ar fi: phone unlock, launch app, quick capture, selfie, record a call sau secure payments.

In ceea ce priveste viteza de reactie a Senzorului, dureaza 0,5 secunde pentru a debloca ecranul si 0,24 secunde pentru a activa camera. De asemenea, senzorul are o acuratete de 99,9% chiar si cand degetele sunt ude. În rosime telefonul masoara 7,9 mm, camera principala ofera 8MP, iar cea frontala 5MP.

La fel ca Porto S, Torino S foloseste un sistem de operare Android 5.1 Lollipop. Primele modele Torino S vor fi disponibile în nunate de alb si champagne cu pretul de pornire de la 199 Euro.

gray-sixangleviewPorto S ofera o rezolutie HD de 1280×720 pe un ecran cu o diagonala de 5inci, care aduna la un loc 294 de pixeli per inch. Terminal 4G LTE, iar portul pentru cartela este unul de tip dual SIM.

Cu o talie de 7,6 mm si 125 de grame, Porto S ofera un procesor quad-core produs de catre Mediatek, Camera principala este 8 MP (HD 1080) iar iamera secundara ofera 2MP. Porto S vine cu Sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, bateria fiind de 2000mAh. Pe modul standby în retea 3G viata bateriei poate ajunge pana la aproximativ 7 zile, dar aceasta perioda poate fi prelungita daca modul de economisire al bateriei este pornit, promite producatorul. Memoria interna a telefonului este de 8 GB, la care se adauga un card MicroSD de 64GB. Pretul pleaca de la 129 Euro pentru Porto S.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: