fbpx
Lifestyle Stiri

Doar 6 zile de înscriere la TITANS TRIATHLON

01/08/2017

author:

Doar 6 zile de înscriere la TITANS TRIATHLON

Mai sunt 6 zile în care vă puteți înscrie la Proba de Ștafetă din cadrul competiției The Titans Triathlon, care va avea loc în data de 13 August 2017, în parcul Alexandru Ioan Cuza. Organizat pentru prima dată în București, Campionatul Național de Triatlon și Aquatlon – TITANS TRIATHLON – include probe de specialitate care se adresează profesioniștilor și semi-profesioniștilor, dar și probe pentru amatori prezentate sub forma unor probe de ștafetă feminin, masculin, mixt, family și corporate, pentru cei dornici să facă sport, să se distreze și să participe în echipă cu prietenii sau colegii la o competiție care încurajează mișcarea și practicarea sportului într-un mod organizat.

“Am ales să deschidem TITANS TRIATHLON și către amatorii care cred că pot face față acestei provocări pentru că la Bucharest Sport Club (BSC) vrem, nu doar să oferim un climat diferit față de ce am fost învățați în România că înseamnă sportul profesionist, ci și să educăm publicul și să putem atrage copii talentați către acest sport complex. Ne-am luat acest angajament încă din prima zi de viață a proiectul BSC și ne bucurăm când vedem că și branduri comerciale, precum Campofrio, au prins gustul sportului”, a declarat Marius Grigore, președinte Bucharest Sport Club, organizatorul evenimentului.

Înscrierile la TITANS TRIATLON se pot face online, la www.titanstriathlon.ro până la data de 6 august 2017 inclusiv. Primele 10 echipe CORPORATE confirmate la proba de ștafetă vor primi cadou singurul board game de triatlon din lume, Triathlon Series, creat de AfterRace Games și oferit cu complimente de Campofrio – sponsorul principal al competiției.

Competiția THE TITANS TRIATHLON se va desfășura în interiorul și în jurul Parcului Alexandru Ioan Cuza, cunoscut ca IOR, în zone special amenajate pentru un eveniment de asemenea anvergură.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE