Stiri Tech

Ceasuri inteligente Samsung

sept. 2, 2015 2 min

Ceasuri inteligente Samsung

Reading Time: 2 minute

Samsung Electronics Co., Ltd. va lansa Samsung Gear S2, un smartwatch cu design circular, disponibil in doua versiuni: Gear S2 si Gear S2 clasic.

Gear S2 clasic are finisaje negre si o bratara neagra din piele, in timp ce Gear S2 are un design minimal si modern (carcasa si bratara gri sau carcasa argintie si bratara alba).

Gear S2 Classic (1)
Gear S2 Classic

Samsung Gear S2 are o grosime de 11,4mm si un design compact. Ecranul circular are 1,2 inci si o rezolutie de 360×360 (302 ppi). Aplicatiile de pe Gear S2 sunt afisate clar pentru ca utilizatorilor sa nu le scape nicio notificare. Cu cel mai nou sistem de operare Tizen si un procesor dual core optimizat, de 1GHz, Samsung Gear S2 poate efectua comenzile rapid si usor.

Utilizatorii pot alege dispozitivul Gear S2 cu conexiune 3G, care integreaza primul e-SIM din lume cu capacitati vocale, pentru efectuarea rapida a activitatilor, fara sa aiba telefonul mereu aproape de ei.

Noile functii de fitness de pe Samsung Gear S2 incurajeza utilizatorii sa isi mentina un stil de viata activ si sanatos. Ceasul inteligent poate inregistra activitatea 24 de ore pe zi, astfel utilizatorii isi pot analiza activitatea zilnica si progresul pe care il fac. De asemenea, acesta va putea trimite notificari utilizatorilor despre progresul lor sau despre faptul ca ar trebui sa isi continue antrenamentul.

Gear S2 sport white (1)
Gear S2 Sport White

Samsung Gear S2 este de asemenea echipat cu tehnologie NFC, care permite efectuarea de plati mobile. Samsung colaboreaza cu o retea vasta de parteneri din diferite industrii pentru a-si extinde functionalitatea accesoriilor smart si pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si folosi ceasul inteligent pe post de cheie la masina sau la casa sau pentru a-si controla casele smart de la distanta.

Toate aceste functii sunt completate de o baterie cu durata de viata de 2-3 zile. Acesta se incarca fara cabluri atunci cand este asezat pe dispozitivul de incarcare wireless.

O varietate de aplicatii optimizate pentru interfata circulara a lui Gear S2 vor fi disponibile odata cu lansarea acestuia.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: