Business Companii Stiri

Cel mai mare centru de stomatologie din zona Moldovei, inaugurat la Iași

15 sept. 2020 < 1 min

Cel mai mare centru de stomatologie din zona Moldovei, inaugurat la Iași

Reading Time: < 1 minut

Cu o investiție de 750.000 de euro, rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu a crescut cu o nouă unitate, inaugurată, azi, în Iași. Noua clinică are 12 cabinete, 2 centre de radiologie, bloc operator, fiind astfel cel mai mare centru de stomatologie din zona Moldovei. Clinica integrează pe un sfert din suprafață zona serviciilor pentru copii, aducând local conceptul Academia Spațială Dr.Leahu. Echipa actuală, care este în formare, numără 21 de persoane, dintre care 16 sunt personal medical care va asigura tratamente și proceduri complexe.

Investiția de 750.000 de euro a fost susținută prin sistemul de parteneriere utilizat de rețea, prin care au fost deschise anterior și clinicile din Pitești și Oradea.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 7 orașe (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea și Iași), având 92 de cabinete pe o suprafață a spațiilor de peste 4000 metri pătrați și cu o echipă de peste 350 de angajați, dintre care 98 de medici și 5 specialiști în anestezie. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI, rețeaua având și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr.Leahu. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: