Companii Stiri

Celesta Pădineanu, noul HR Director al Trencadis

8 feb. 2021 < 1 min

Celesta Pădineanu, noul HR Director al Trencadis

Reading Time: < 1 minut

Trencadis, companie de tehnologie specializată în soluții de integrare pentru sisteme complexe, anunță numirea Celestei Pădineanu în funcția de HR Director

În acest nou rol, Celesta Pădineanu va fi parte a echipei de management și va coordona activitatea de dezvoltare a echipei de specialiști ai Trencadis, companie care numără în prezent 85 angajați.

„Este o provocare să faci trecerea de la corporație la mediul antreprenorial și să schimbi domeniul, de la telecom la industria de IT. Lucrez acum pentru un business în care inovația, curiozitatea și pasiunea sunt elementele cheie, iar această perspectivă mă face să pornesc cu entuziasm pe noul drum profesional. Tehnologia apropie oamenii. Mai ales astăzi. Mă bucur să susțin, prin contribuția mea, o echipă care inovează viitorul cu rapiditate și care este dedicată clientului final, cetățeanul”, a declarat Celesta Pădineanu, HR Director în cadrul Trencadis.

Cu peste 20 de ani de experiență în multiple arii de business, parcurși în IT&C (în companii precum Connex, Vodafone, Cosmote, UPC), în departamente de relații clienți, operațiuni, marketing și HR, Celesta Pădineanu își propune să continue investiția în oameni, dedicându-se angajaților și clienților companiei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: