CSR Stiri

BMW i3, primul automobil electric al Politiei Romane (Galerie Foto)

27 iul. 2016 < 1 min

BMW i3, primul automobil electric al Politiei Romane (Galerie Foto)

Reading Time: < 1 minut

Politistii din Bucuresti vor testa timp de o luna de zile un autoturism BMWi3, prima autospeciala electrica folosita de Politia Capitalei. Masina este din aceesi categorie de automobile electrice BMW folosite la nivel global de catre politia din Anglia, Austria, Elvetia, Germania, Italia si departamentul de politie din Los Angeles.

„Am sustinut introducerea autospecialei BMW i3 in Bucuresti pentru teste deoarece s-a dovedit a fi cea mai potrivita masina pentru servicii de mobilitate in orasele aglomerate cu un nivel ridicat de poluare”, a declarat Michael Schmidt, Presedintele Automobile Bavaria Group.

Autospeciala testata de Politia Capitalei este un automobil electric, cu patru locuri, avand o putere de 170 CP, cu o autonomie estimata la o utilizare zilnica la 200 km, fiind prevazut cu sisteme optico-acustice destinate activitatilor de politie rutiera. BMW i3 este un automobil electric bazat pe arhitectura LifeDrive, care combina un sasiu din aluminiu cu o structura a caroseriei din fibra de carbon.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: