Companii Stiri

Centru logistic DPD de 1,5 mil. euro la Mogoșoaia

aug. 23, 2016 < 1 min

Centru logistic DPD de 1,5 mil. euro la Mogoșoaia

Reading Time: < 1 minut

DPD România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de coletărie și curierat expres, a inaugurat un nou centru logistic, în Mogoșoaia, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro. Depozitul are o suprafață de 4.800 mp și face parte din proiectul logistic LOG.IQ București.

Investiția a fost destinată exclusiv amenajării și dotării cu tehnologie și echipamente de ultimă generație, specifice industriei de curierat. Capacitatea noului depozit permite manipularea si sortarea a 70.000 colete pe zi, respectiv 2.000 de paleți pe zi, și acomodarea a 160 de curieri.

„Această investiție are un rol cheie în dezvoltarea business-ului DPD România și face parte din strategia de extindere a capacității logistice la nivel național, pe care am demarat-o încă de anul trecut. Locația a fost aleasă strategic, în special datorită poziționării proiectului, aproape de Capitală și de principalele căi de transport rutier”, declară Lucian Aldescu, CEO al DPD România.

Compania a anunțat și că își va extinde capacitatea logistică și în Sibiu, unde este localizat și hub-ul central DPD România. Centrul logistic din Sibiu va fi utilizat la capacitate maximă de către DPD începând din toamna acestui an și va permite manipularea a 50.000 colete pe zi, respectiv 4.000 de paleți pe zi. Cu o echipă de peste 600 de angajați și francizori, DPD România livrează anual 7 milioane de colete.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: