Finanțe Stiri

Centrul de Tehnologie și Operațiuni din București al LSEG a ajuns la 300 de angajați

15/12/2020 < 1 min read

Centrul de Tehnologie și Operațiuni din București al LSEG a ajuns la 300 de angajați

Reading Time: < 1 minut

London Stock Exchange Group (LSEG) a anunțat că centrul său de tehnologie și operațiuni din București, România are acum 300 de angajați care furnizează servicii IT, servicii procesare date, funcțiuni corporate pentru entitățile globale ale grupului.

De când a anunțat planurile de deschidere a biroului din București, LSEG a atras profesioniști calificați și specialiști care deservesc toate cele 4 divizii ale companiei: Capital Markets, Post Trade, Information Services și LSEG Technology. LSEG România continuă să angajeze și să dezvolte hub-ul local, în căutarea de specialiști în domeniul IT, quantitative analysis și data science și intenționează să extindă echipa în continuare pentru a ajunge la 400 de angajați în 2021, arată LSEG, într-un comunicat de presă.

“În cadrul LSEG, inovația, excelența, precum și parteneriatul și integritatea sunt valorile noastre cheie, iar aceste valori ne ghidează să ne dezvoltăm echipele și să privim cu optimism viitorul. De la deschiderea birourilor din București, am atras colegi talentați și competenți, care contribuie la operațiunile LSEG, în special pe partea de dezvoltare de tehnologie și data services. Investim în continuare în dezvoltarea carierei angajaților noștri și așteptăm cu nerăbdare să extindem echipa în 2021”, a declarat Andreea Stănescu, General Manager LSEG România.

LSEG continuă planurile de creștere în România și rămâne un angajator stabil. Din 2018 LSEG a încheiat parteneriate cu Facultatea de Matematică a Universității București, cu Academia de Studii Economice, dar și cu Organizația LEADERS, a cărei scop este dezvoltarea abilităților antreprenoriale și de leadership ale tinerilor.

Hub-ul local desfășoară, de asemenea, programe dedicate studenților, inclusiv Internship-uri și programe de Graduates pe un an, precum și alte oportunități de dezvoltare profesională destinate următoarei generații de specialiști IT.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă