Marketing

Chapter 4 Communication

5 feb. 2014 2 min

Chapter 4 Communication

Reading Time: 2 minute

Bratul international de PR al grupului GMP, Chapter 4, a avut in cei doi ani de la infiintare o ascensiune care s-a facut remarcata atat pe plan local, cat si in regiune, in cadrul retelei din care face parte.

Parte din grupul GMP si international parte a retelei austriece de agentii Chapter 4 Group, retea afiliata exclusiv la Burson- Marsteller pentru Europa Centrala si de Est, Chapter 4 Romania, infiintata in 2012, este agentia cu cea mai rapida ascensiune din reteaua Chapter 4, reusind ca intr-o scurta perioada de timp sa devina un model de bune practici profesionale si de management in regiune.

Proiecte variind de la campanii de relatii cu presa la evenimente de lansare in strada si deschideri de magazine si de la campanii de management si gestionare a crizei la comunicare pentru procese de fuziuni si achizitii au diversificat experienta de lucru a agentiei si au crescut nivelul de expertiza al echipei care in prezent numara cinci consultanti, dintre care trei seniori 

In cei doi ani de activitate, agentia a castigat deja experienta locala si regionala in industrii precum FMCG, IT&C, industria farmaceutica sau cea a transporturilor. Rata de new business de anul trecut a fost una foarte buna, castigand marea majoritate a licitatiilor la care a participat, astazi portofoliul agentiei fiind alcatuit in proportie de 70% din clienti locali. Datorita apartenent ei si la reteaua regionala si afilierii la Burson-Marsteller, agentia are, de asemenea, in portofoliu si clienti internationali si lucreaza frecvent in echipe internationale de proiect pentru clienti globali ai partenerilor sai. In 2013, Chapter 4 si-a reinnoit aproape in totalitate portofoliul de clienti, numarand un total de peste 25 de clienti si zeci de proiecte dintre cele mai variate. 

Citeste si:

Go Studio

Point Public Affairs

Eleganta si pragmatism

PR antreprenorial

GMP PR

Webstyler

Nitu. Bogdan Nitu

Executivul versus Creativul- partea II

Executivul versus Creativul- partea I

GMP Advertising

Creativitatea este o decizie

The independents

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: