MarComm Marketing Publicitate Stiri

Charlie Hiscocks este președintele juriului Romanian Effie Awards 2020

23 sept. 2020 2 min

Charlie Hiscocks este președintele juriului Romanian Effie Awards 2020

Reading Time: 2 minute

Charlie Hiscocks, specialist în marketing cu peste 35 de ani de experiență, fondator al Curious Eye Ltd este președintele juriului Romanian Effie Awards de anul acesta. El va conduce și structura Effie 2020 Scoring Committee, nou formată anul acesta pentru stabilirea nominalizaților și a câștigătorilor competiției.

Charlie Hiscocks și-a început cariera în Londra, la Ogilvy, a petrecut 15 ani în agenții de publicitate, incluzând BBH și a coordonat conturi internaționale pentru J Walter Thompson, de tipul Unilever, Shell și Kimberly Clarke. În 1999 a devenit membru fondator pentru Tempus Partners, un nou model de agenție ”through the line”, unde a colaborat cu clienți precum Vodafone și Coca-Cola. În 2003 a făcut trecerea spre client, devenind Global Head of Brand Communication pentru SABMiller, coordonând și supervizând întreg business-ul internațional SABMiller, inclusiv Ursus Breweries din România. Din 2017, Charlie și-a împărțit timpul între UK și Irlanda, predând, scriind și oferind consultanță în comunicare.

La recomandarea Effie Worldwide, Effie România a introdus în acest an structura Scoring Committee, un grup de specialiști care vor seta pragurile de accedere în runda finală, stabilind astfel nominalizații ediției, precum și câștigătorii competiției după runda doi de jurizare. Pragurile de finalist și de câștigător vor fi decise și în baza setului de procentaje venite tot pe filiera internațională, având în vedere câți finaliști sunt recomandați din totalul de înscrieri și câți câștigători din totalul de finaliști. 

Effie 2020 Scoring Committee este format din Charlie Hiscocks – Președintele Juriului Effie România, Mihai Bârsan – Business Leader, Entrepreneur și Președintele Comitetului de Organizare Effie 2020, Iulia Pencea – Market Leader Nielsen România și Miruna Dumitriu – Senior Consultant, Audit, Financial Services Industry Deloitte România.

Nielsen România și Deloitte România sunt parteneri tradiționali ai jurizării Effie, contribuind cu date de research puse la dispoziția juraților, respectiv partea de audit a competiției.

Juriul Romanian Effie Awards 2020 va fi format din peste 100 de reprezentanți ai industriei de marketing și comunicare, specialiști cu mare experiență din companii, agenții de publicitate, media și digital, researchers, consultanți de marketing și reprezentanți ai mediului academic din marketing și comunicare.

Înscrierile în competiția Romanian Effie Awards continuă până pe 21 octombrie. Pentru înscrieri, participanții trebuie să acceseze linkul: https://effie-romania.acclaimworks.com. Procesul de jurizare se va desfășura în 2 etape: Runda 1 pentru stabilirea finaliștilor și Runda 2 pentru stabilirea câștigătorilor. Cele două runde de jurizare și evenimentul de premiere vor avea loc în format online, în luna noiembrie. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: