Business Stiri Tech

Chatboţii Druid, implementaţi în organizaţii financiare şi guvernamentale din Australia si Noua Zealandă

15 sept. 2020 2 min

Chatboţii Druid, implementaţi în organizaţii financiare şi guvernamentale din Australia si Noua Zealandă

Reading Time: 2 minute

Microelectronic Group, unul dintre principalii furnizori de soluții software, servicii și echipamente pentru piețele financiare și guvernamentale din Australia, Noua Zeelandă și Insulele Pacificului de Sud, anunță semnarea unui parteneriat cu Druid, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi), pentru a oferi soluții de automatizare conversaţională pentru companii din întreaga regiune Australasia.

Pandemia a modificat puternic comportamentul de consum, ducând la o accelerare a automatizării unor procese în cadrul proiectelor de transformare digitală. Căutăm permanent soluții moderne, care să susţină nevoia crescută de interacţiune şi colaborare la distanţă şi suntem încântați să începem colaborarea cu Druid. Parteneriatul ne va ajuta să adăugăm componente conversaţionale soluțiilor noastre de automatizare, alimentate de tehnologia inteligentă dezvoltată de Druid,” a spus Matt Murgia, Digital Practice Lead, Microelectronic Solutions.

Încă din anul 1975, Microelectronic lucrează cu organizaţii financiare şi guvernamentale pentru a iniţia reduceri semnificative de costuri prin simplificarea şi automatizarea proceselor interne. Compania oferă soluţii şi servicii bazate pe tehnologii care permit adaptarea accelerată a modelului de afaceri la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor digitali. Parteneriatul cu Druid se concentrează pe furnizarea de tehnologie conversaţională, care va simplifica şi îmbunătăţi interacţiunile între clienţi şi angajaţi prin intermediul asistenţilor virtuali inteligenţi. Cele două companii vor lucra de asemenea pentru hiper-personalizarea serviciilor de identificare, structurare şi distribuţie automată a documentelor prin orice canal digital de comunicare, într-un mod conversaţional, simplu şi natural.

“Mă bucur că Druid a ajuns pe radarul Microelectronic, un furnizor puternic de soluţii pentru zona financiar-bancară, care a crescut accelerat în ultimii ani datorită reputației de a pune clientul pe primul loc. Avem oportunitatea fantastică de a colabora cu o echipă literată în procese financiare, care poate aduce multă valoare tehnologiei DRUID. Ne aşteptăm ca chatboţii pe care îi oferim organizaţiilor financiare din toată lumea să fie capabili, în foarte scurt timp, să poarte discuţii într-un limbaj financiar la un nivel superior” a adaugat Irina Dochițu, Partner Account Manager, Druid SA.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: