Categories: LifestyleStiri

Chef Scarlatescu semneaza cu Beraria H

Reading Time: < 1 minut

Beraria H, cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, anunta venirea lui Chef Catalin Scarlatescu in cadrul echipei, incepand cu luna februarie. Responsabilitatile celebrului bucatar nu tin doar de crearea unor noi retete pentru preparate, ci si de coordonarea si optimizarea echipei de bucatari si furnizori, dar si redesenarea fluxului operational si a procedurilor din bucatarie. Astfel, gustul mancarii va fi, la randul sau, un diferentiator cheie pentru Beraria H.

“De la inceput Beraria H a fost un proiect al superlativelor: cel mai mare spatiu dedicat unei berarii in Sud Estul Europei si cel mai mare numar de evenimente de anvergura pentru toti amatorii de distractie. Dupa cinci luni de la lansare, vrem ca si despre meniul Berariei H sa se vorbeasca la superlativ. Practic, odata cu venirea lui Catalin Scarlatescu – cel mai bun chef din Romania – facem trecerea de la mancare buna la mancare memorabia”, spune Vlad Dumitru, General Manager al Berariei H.

Astfel, din data de 19 februarie, oricine va trece pragul Berariei H va putea comanda din cele peste 50 de preparate disponibile in noul meniu, toate purtand semnatura chefului Scarlatescu: de la supa crema de peste si pana la hamburgerul de carne Black Angus cu dulceata de ceapa si camembert, totul intr-o chifla dupa o reteta originala a lui Scarlatescu.

“Noul meniu al Berariei H este, pur si simplu, chimie, fizica si matematica. Mancarea nu este una sofisticata, ci mai degraba clasica, cu specific de berarie. Nu exista preparate vedeta, toate trebuie incercate:carnatii, ciolanul, snitelul vienez, dar si preparatele din carne de porc mangalita sau coaste scurte de vita. Incepand cu 19 februarie va invit sa va convingeti ca gustul este cu adevarat fabulos”, spune chef Catalin Scarlatescu.

 

 

Ovidiu Neagoe

Recent Posts

A doua ediție a Festivalului Suflet de România ne aduce aproape de tot ce ne face bine, pe Domeniul Regal de la Săvârșin

Sâmbătă și duminică, pe Domeniul Regal de la Săvârșin, are loc a doua ediție a festivalului Suflet de România, evenimentul…

18 ore ago

Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă de la conducerea companiei începând cu data de 30 aprilie 2024

Virgil a condus operațiunile fondului de pensii din anul 2019, iar anterior a avut diverse roluri de coordonare a echipelor…

2 zile ago

Statistică Eurostat: România are prețuri mai mici pentru energie

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici…

2 zile ago

Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara discuțiilor publice privind tranziția energetică. Ele au nevoie de sprijin mai mare…

2 zile ago

AQUILA a finalizat preluarea Parmafood. A doua achiziție din acest an

AQUILA (simbol bursier AQ), lider în servicii integrate de distribuție și logistică pentru piața bunurilor de larg consum din România…

2 zile ago

Internet pentru zonele rurale prin PNRR. Proiect de 94 de milioane de euro

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat vineri, 26 aprilie, Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 –…

2 zile ago