Antreprenori Stiri

CHIVAS anunta startup-ul castigator in Romania

7 ian. 2016 < 1 min

CHIVAS anunta startup-ul castigator in Romania

Reading Time: < 1 minut

Competitia globala pentru antreprenoriat cu impact social lansata de CHIVAS Regal, a desemnat castigatorul The Venture in Romania. SafeDrive este business-ul care va merge mai departe in etapa internationala a competitiei, unde va participa alaturi de alte afaceri din toata lumea, in cursa pentru un milion de dolari. De asemenea, va primi si un premiu de 5.000 euro pentru titlul de castigator in etapa locala.

SafeDrive este aplicatia mobila care diminueaza numarul accidetenlor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan. Aplicatia incurajeaza soferii sa renunte la folosirea telefonului mobil in timpul condusului, recompensandu-i cu puncte. Punctele accumulate se transforma in vouchere, care pot  fi  folosite ulterior pentru a beneficia de reduceri la achizitionarea de produse sau servicii comercializate de partenerii SafeDrive in sectiunea MarketPlace a aplicatiei. 

In finala locala a competitiei The Venture, SafeDrive a concurat alaturi de alte 4 business-uri romanesti: Babele, Bookster, ORIN System si Symme3D.

Bookster, prima biblioteca moderna pentru companii, este business-ul care a primit cele mai multe voturi pe  pagina www.theventurevote.ro, astfel ca Chivas ii va oferi un premiu de popularitate in valoare de 3000 €, acordat in urma voturilor primite din partea publicului.

Finala Globala            

Tudor Cobalas, Co-Founder SafeDrive, va merge in finala globala a competitiei The Venture in perioada aprilie – iulie 2016, alaturi de alti 19 antreprenori din tari de pe tot globul. Astfel, pentru Tudor urmeaza experienta unui Accelerator de business in Los Angeles si participarea la pitch-ul final de la Shanghai, locul unde va cunoaste cele mai bune business-uri cu impact social din toata lumea si unde isi va prezenta ideea in fata unor experti internationali in domeniul afacerilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: