fbpx
Companii Stiri

Cinci ani de antrenamente pentru Jocurile Olimpice1 min

01/04/2015 < 1 min read

Cinci ani de antrenamente pentru Jocurile Olimpice1 min

Reading Time: < 1 minut

Adecco Romania a lansat Team Tokio 2020, un program de sponsorizare destinat tinerilor sportivi pe durata a cinci ani, pentru a face parte din lotul national al Romaniei la Jocurile Olimpice Tokio 2020.

Foto: © Letuve | Dreamstime.com

Cele doua ramuri sportive alese de Adecco sunt scrima si atletism, iar sponsorizarea consta in sustinerea cheltuielilor sportivilor legate de transport, cazare la competitiile sportive, achizitionarea echipamentelor si brand-uirea lor.

Compania intentioneaza de asemenea sa dezvolte o platforma de crowdfunding pentru sustinerea acestor tineri, care vor putea fi integrati si in alte programe de responsabilitate sociala corporativa pe care Adecco Romania le-a dezvoltat de-a lungul timpului printre care se numara si proiectul de reconversie profesionala dedicat sportivilor care si-au incheiat cariera de performanta sau programul Win for Youth, care implica realizarea unor activitati sportive ce se cuantifica in kilometri.  Fiecare kilometru este transformat intr-o suma de bani ce este donata ulterior unor fundatii caritabile din intrega lume. Persoanele participante sunt angajatii Adecco sau oamenii din exterior care doresc sa sprijine acest demers.

Grupul Adecco este lider mondial in furnizarea de servicii specializate de resurse umane.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *