BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Cinci cursuri de psihologie pe care poți să le faci acum online

17 apr. 2020 < 1 min

Cinci cursuri de psihologie pe care poți să le faci acum online

Reading Time: < 1 minut

Pentru cei care vor să învețe cum să își controleze mai bine emoțiile, pentru a face față stresului în condiții dificile sau pentru a reuși să își organizeze mai eficient timpul, Atelierele ILBAH lansează o serie nouă de cursuri online din domeniul psihologiei.

Cele cinci noi cursuri sunt: ”Managementul timpului”, „Managementul stresului”, „Gestionarea emoțiilor negative în viața personală și profesională”, „Cariera și Viața Profesională în Situații de Criză”, „Ce înseamnă echilibrul emoțional și cum îl pot obține?”

Cursurile sunt susținute online de Dorina Stamate, trainer și psiholog cu peste 10 ani experiență, și toate vor avea loc LIVE, pentru a facilita interacțiunea dintre trainer și participanți. Cursurile se adresează celor care vor să își îmbunătățească anumite aspecte din viață, sub îndrumarea unui specialist, precum și celor pasionați de acest domeniu.

Dorina Stamate are formarea de bază în psihoterapie cognitiv-comportamentală și formări complementare în analiza tranzacțională, psihosociosomatoanaliză, hipnoză, psihoterapie integrativă, psihoterapia copilului și adolescentului, precum și psihoterapie de cuplu și familie.

Foto: © Skypixel | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: