fbpx
Companii Management

Cine este noul Country Manager al Coca-Cola România?3 min

13/09/2019 3 min read

Cine este noul Country Manager al Coca-Cola România?3 min

Reading Time: 3 minute

Coca-Cola România face schimbări la vârful operațiunilor locale. Nicoleta Eftimiu a fost numită Franchise Director Central Europe, activitatea Coca-Cola România urmând a fi coordonată, începând cu această toamnă, de către Paris Nikolopoulos, noul Franchise Country Manager al companiei.

Nicoleta Eftimiu, din poziția de Franchise Director Central Europe, va coordona activitățile Coca Cola desfășurate la nivelul celor șase țări din regiune: Elveția, Austria, Liechtenstein, Cehia, Slovacia și Ungaria. Promovarea Nicoletei Eftimiu a venit pe marginea rezultatelor obținute după aproape trei ani petrecuți la conducerea operațiunilor locale, fiind prima femeie care a ocupat cea mai înaltă poziție în structura organizatorică a companiei din România.

Nicoleta Eftimiu, Franchise Director Central Europe, Coca-Cola

“Un spirit explorator e mereu în căutarea unei noi aventuri. Cea pe care o încep presupune multe schimbări. Sunt mândră să preiau o funcție regională în cadrul grupului Coca-Cola, venind dintr-o țară recunoscută pentru performanțele remarcabile. Am multe planuri, multă energie și deschid acest nou capitol în cariera mea cu dorința de a experimenta cât mai mult și de a pune curajul la baza cât mai multor inițiative. Aceste schimbări vin însă la pachet și cu o certitudine: voi rămâne mereu legată sufletește de echipa din România, de oamenii pasionați și tenace alături de care am depășit obstacole și m-am bucurat de fiecare succes”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Franchise Director Central Europe, Coca-Cola.

Activitatea din România va fi preluată de fostul Franchise Country Manager al Coca Cola Elveția. Paris Nikolopoulos are 15 ani de experiență în sistemul Coca-Cola și va continua să susțină viziunile globale ale companiei, concentrându-se pe identificarea de noi oportunități de diversificare a portofoliului de produse, continuarea politicii de sustenabilitate a companiei, dar și pe dezvoltarea profesională a echipei.

“România este una dintre cele mai importante piețe pentru Sistemul Coca-Cola, cu o dezvoltare rapidă și multe idei inovatoare, de succes, în ceea ce privește portofoliul de produse și strategiile de marketing. Este o onoare pentru mine să preiau conducerea Coca-Cola România și să lucrez cu o echipă atât de talentată și entuziastă cum este cea de aici. Pentru mine, această nouă funcție este o ocazie grozavă să cunosc îndeaproape o piață atât de interesantă și de vastă cum este cea românească. Vom continua strategia de inovare a produselor și vom rămâne puternic implicați în comunitate, în acord cu filozofia noastră de a avea un impact pozitiv în țările unde ne desfășurăm activitatea”, a precizat Paris Nikolopoulos, Franchise Country Manager, Coca-Cola România.

Paris Nikolopoulos a ocupat, în ultimii 15 ani, atât poziții locale, cât și poziții regionale în cadrul sistemului Coca-Cola. În perioada 2004-2013 a activat în cadrul Coca-Cola HBC Elveția, ultima poziție deținută în cadrul organizației fiind cea de Chief Financial Officer.

În 2013 s-a alăturat Companiei Coca-Cola, divizia Central Europe, în calitate de Commercial Finance Director. Trei ani mai târziu și-a extins responsabilitățile, fiind promovat în funcția de Franchise Country Manager Elveția.

În această poziție, Paris Nikolopoulos a avut un rol-cheie în dezvoltarea businessului și în implementarea viziunii globale ”World Without Waste”, O lume fără deșeuri.

Alături de echipa elvețiană și împreună cu partenerii de sistem Coca-Cola Hellenic, Paris a susținut procese de diversificare a portofoliului, adaptat tendințelor de consum și orientat spre nevoile publicului larg.

De-a lungul carierei sale, Paris Nikolopoulos a acordat o atenție deosebită oamenilor din companie, formând echipe cu o puternică mentalitate antreprenorială.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *