Antreprenori by eMAG Stiri

Cine sunt antreprenorii viitorului?

3 oct. 2018 2 min

Cine sunt antreprenorii viitorului?

Reading Time: 2 minute

Acolo unde cei mai mulți văd obstacole și dificultăți, ei sunt cei care văd oportunitățile. Ei sunt antreprenorii viitorului. Vino să îi cunoști pe cei care dezvoltă businessuri care nu numai că schimbă domeniile în care activează, dar construiesc și comunități în jurul lor, la „Antreprenorii viitorului”, un eveniment realizat de revista Biz, în data de 5 octombrie, la hotelul Radisson din București.

Cochetezi de ceva vreme cu antreprenoriatul și încă ești în căutarea acelei idei? Ai deja un start-up sau chiar o companie stabilă? Lucrezi într-o corporație și vrei să afli cum au reușit o serie de antreprenori să transforme o banală idee într-un brand apreciat de o mulțime de clienți? Dacă răspunsul la una dintre întrebările de mai sus este afirmativ, atunci trebuie să îți treci în agendă data de 5 octombrie. De ce? Pentru că atunci va avea loc, la hotelul Radisson din București, prima ediție a evenimentului „Antreprenorii viitorului”, o nouă conferință marca Biz.

Aici vei afla cum să faci față primului an pe cont propriu, cum să dezvolți un business cu resurse limitate și mai ales, unde să găsești inspirație pentru a diferenția propriul business într-o piață tot mai aglomerată.

Cum primii pași în antreprenoriat sunt marcați de numeroase provocări, de la finanțare la branding, sau la găsirea angajaților potriviți cu care să pui în practică propria viziune, ne-am gândit la un panel de vorbitori, care să reunească atât antreprenori de top din noul val, cât și specialiști în branding, business angels ori consultanți de business, care ajută startup-uri și companii antreprenoriale să se dezvolte și să fructifice oportunități locale și internaționale. Printre vorbitori se numără Sergiu Neguț, business angel și Associate Dean la Maastricht School of Management, Mariana Brădescu Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE, Cornel Amariei, inventator și antreprenor, Dochița Zenoveiov, Managing Director al agenției de branding Inoveo, Mirela Tănase, Head of HR Architects, Exploratist sau Bogdan Comănescu, Founder Accelera.

Mai multe detalii despre speakeri și programul integral al evenimentului găsești aici.

Partenerul principal al evenimentului este UniCredit Bank.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: