Stiri Tech

Cisco pune la bătaie 225 de milioane de dolari în lupta contra coronavirusului

23 mart. 2020 < 1 min

Cisco pune la bătaie 225 de milioane de dolari în lupta contra coronavirusului

Reading Time: < 1 minut

Compania americană Cisco pune la dispoziție 225 de milioane de dolari în bani, produse și sprijin pentru eforturile globale și locale în lupta contra pandemiei de COVID-19.

„Ca parte a acestui angajament, alocăm 8 milioane de dolari cash și 210 milioane de dolari sub formă de produse către eforturile globale contra coronavirusului. Ne concentrăm aceste resurse pe sprijinirea sănătății și educației, a răspunsului guvernamental și pe oferirea de tehnologii critice în astfel de situații”, se arată într-un mesaj al CEO-ului Cisco, Chuck Robbins.

Parte din fonduri vor fi direcționate către Fondul de Solidaritate în Lupta contra COVID-19 lansat de Organizația Națiunilor Unite pentru a sprijini eforturile globale ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru prevenirea, detectarea și limitarea răspândirii noului coronavirus.

Fundația Cisco încurajează angajații să facă donații pentru zonele afectate, compania urmând să ofere aceeași sumă, până la 4 milioane de dolari. Încă un milion de dolari este alocat sub formă de granturi către organizațiile nonprofit.

Compania americană oferă soluții de comunicații sigure online pentru 2,2 milioane de utilizatori, iar soluția Webex de videoconferințe și colaborare online este folosită pentru ședințe de autoritățile din mai multe țări, printre care Franța, Canada, Germania și Columbia.

Foto: Dreamstime.com

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: