MarComm PR Stiri

CN8 Unstoppable, branding sportiv pentru Cristina Neagu

14 oct. 2019 2 min

CN8 Unstoppable, branding sportiv pentru Cristina Neagu

Reading Time: 2 minute

Agenția Rusu+Borțun Brand Growers a semnat identitatea de brand a celei mai bune jucătoare de handbal din lume. Cristina Neagu este UNSTOPPABLE, simbolul ales, CN8, fiind o reprezentare a dualității dintre putere și feminitate.

Simbolul este constituit din inițialele numelui sportivei, folosind litere cu fonturi diferite, unul care exprimă forță și celălalt, eleganță. În mijloc se află cifra referință a Cristinei, 8-ul – infinit, în ansamblul său logo-ul fiind gândit pentru a transmite dinamism.

“A fost prima dată când am fost pusă în ipostaza să îmi aleg o reprezentare grafică și o expresie care să mă definească ca om și ca jucătoare de handbal. A fost interesant să aflu cum mi se construiește povestea. Mi-aș dori să existe mai multe branduri de sportivi în România și ele să se manifeste în spațiul public, să devină modele pentru cei tineri, nu neapărat în sport, ci in viață,” a povestit Cristina Neagu, sportiva desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare de handbal din lume.

Agenția de brand a realizat un proces minuțios de auditare cu persoanele din jurul handbalistei, personalități din marketingul românesc și a purtat discuții lămuritoare cu Cristina Neagu despre valorile după care se ghidează și ce își propune pe mai departe din punct de vedere profesional.

“Brandul CN8 este despre proces, despre focus, despre cum poți ajunge de neoprit. Din punct de vedere vizual, identitatea CN8 descrie tensiunea dintre sportiv și om. Forța, explozia și determinarea sportivei alături de eleganța si delicatețea omului Cristina Neagu”, a declarat Cătălin Rusu, co-founder, Rusu+Borțun Brand Growers.

În plus de brandul Cristinei Neagu, Rusu+Borțun Brand Growers semnează identitatea Sports HUB, proiect care dezvoltă identități pentru sportivi recunoscuți precum Ana Maria Brânză, Mihai Leu, Camelia Potec sau Marian Drăgulescu. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: