Companii Business Stiri

Coca-Cola HBC România și Mobexpert, noii chiriași P3 Bucharest A1

12 sept. 2019 2 min

Coca-Cola HBC România și Mobexpert, noii chiriași P3 Bucharest A1

Reading Time: 2 minute

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat noi contracte de închiriere pentru o suprafață totală de 5.000 metri pătrați, în cadrul parcului P3 Bucharest A1. Coca-Cola HBC România și Mobexpert sunt cele două companii care au contractat serviciile P3.

Depozitul 11 este una dintre cele mai noi clădiri ale parcului logistic, finalizată în 2017 și dispune de peste 40.000 metri pătrați de spații de depozitare. Construcția respectă standardele internationale de calitate și oferă reduceri ale costurilor operaționale prin soluții tehnologice sustenabile.

“Prin construcția proiectului multifunctional pe care îl vom finaliza în Q4 2019 dorim să venim în întâmpinarea provocărilor cu forța de muncă ale chiriașilor din parc, cât și a nevoilor angajaților lor. Astfel parcul nostru va deveni cel mai complex parc logistic din București cu terminal de cale ferată, stație de înaltă tensiune, hostel și cantină”, a declarat Sînziana Pardhan, Managing Director, P3 România.

Accesul facil de pe autostrada A1 la kilometrul 13 face din P3 Bucharest A1 parcul logistic preferat de brandurile de renume.

Coca-Cola HBC România este una dintre cele două companii care va ocupa un spațiu în depozitul 11 din cadrul parcului logistic P3 din București, spațiu în care va depozita vitrine frigorifice.

“Pentru a fi mereu alături de clienți, căutăm parteneri de încredere, iar P3 Logistic Parks este unul dintre aceștia. Am ales acest parc logistic pentru facilitățile oferite care crează un mediu plăcut pentru echipa Coca Cola. Am apreciat totodată echipamentele de ultimă generație ale spațiului de stocare și, bineînțeles, locația, întrucât accesul ușor și rapid este esențial pentru a asigura cele mai bune servicii clienților noștri în ceea ce privește livrarea vitrinelor frigorifice și reacția rapidă în situații în care este nevoie de suport tehnic”, a precizat Jevgeni Rudkovski, Country Supply Chain Manager, Coca-Cola HBC România.

Mobexpert, compania românească producătoare de mobilă, a închiriat un spațiu în depozitul 2 care va deservi drept depozit externalizat al magazinului Mobexpert din Militari. Astfel, clienții vor avea posibilitatea să-și ridice mobila compandată din Mobexpert Militari sau online, direct din parcul P3.

Parcul P3 Bucharest A1 a dezvoltat 380.000 metri pătrați, fiind cel mai mare parc multifuncțional din București. Parcul cuprinde 14 depozite, un teren care permite construirea a încă 100.000 metri pătrați de spații, cu livrare potențială în decurs de aproximativ un an, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. 

În plus, P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică situată la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 metri pătrați, care va fi cunoscut sub numele de P3 Bucharest NW Ring Road, va fi dezvoltat pe acest teren.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: