fbpx
Finanțe Stiri

Coco Rico, finanțare de 25 mil lei1 min

20/08/2019 < 1 min read

author:

Coco Rico, finanțare de 25 mil lei1 min

Reading Time: < 1 minut

CEC Bank și Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico, au semnat un contract de finanțare în valoare de 25 de milioane de euro, având ca scop refinanțarea unei emisiuni de obligațiuni.

Professional Capital Finance a acordat consultanță financiară specializată Aaylex Grup în structurarea și implementarea tranzacției, anunță banca, într-un comunicat de presă.

“În linie cu misiunea asumată, CEC Bank susține cu precădere proiectele românești care contribuie la dezvoltarea economică, la crearea și menținerea locurilor de muncă. Grupul Aaylex este un exemplu în acest sens. Partenerul nostru deține în Buzău unul dintre cele mai moderne abatoare din sud-estul Europei, retehnologizat conform normelor Uniunii Europene. Credem cu tărie în capacitatea de producție autohtonă și suntem siguri că acest proiect va continua să reprezinte o poveste de succes la nivel regional”, a declarat domnul Bogdan Constantin Neacșu, Director – Prim-Vicepreședinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.

Cu o experiență de peste 25 ani în industrie, Grupul Aaylex se regăsește în Top 3 producători și distribuitori de carne din România, fiind cel mai mare exportator autohton de carne cu capital privat românesc. Afacerea este integrată vertical în cadrul grupului, de la materia prima până la produsul finit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *