Business Companii Management Stiri

Codruț Nicolau, noul General Manager Edenred România

7 iul. 2021 < 1 min

Codruț Nicolau, noul General Manager Edenred România

Reading Time: < 1 minut

Codruț Nicolau este noul General Manager Edenred România, rol pe care îl va ocupa începând din această lună. Codruț Nicolau preia această funcţie de la Dana Sîntejudean, promovată, la începutul anului, în cadrul grupului, ca Director Regional, Edenred Europa Centrală şi de Est.    

Obiectivele noului GM

Codruț Nicolau va continua să implementeze strategia de digitalizare accelerată a Edenred România – atât portofoliul de soluții care alcătuiesc ecosistemul de beneficii, cât și procesele interne ale companiei – și să consolideze poziția de lider pe piața de beneficii extrasalariale a companiei în România.

Mă alătur cu bucurie unei companii valoroase, puternic orientată spre inovaţie şi digitalizare, atât în operaţiunile de zi cu zi, cât şi în dezvoltarea de noi soluţii ce oferă o experienţă unică partenerilor, clienţilor şi beneficiarilor. Am convingerea că Edenred va continua să joace un rol esenţial în modelarea viitorului pieţei de beneficii pentru angajaţii din România şi îşi va consolida poziţia de lider de piaţă. Îmi propun ca, alături de una dintre cele mai performante echipe, să construim un business de tip one-stop-shop, având la bază o platformă tehnologică modernă, în care beneficiile extrasalariale să fie gestionate cu uşurinţă”, spune Codruț Nicolau.

Din domeniul financiar

Cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar, Codruț Nicolau are o expertiză vastă în toate punctele de business development (strategie, managementul vânzărilor, marketing, planning & controlling, project management, data science şi risk management).

Dana Sîntejudean s-a alăturat companiei Edenred în 2003. După gestionarea mai multor roluri în cadrul departamentelor Comercial şi Public Affairs, în 2016 a devenit Deputy Managing Director Edenred România. În urma rezultatelor excelente obţinute, în 2018, Dana Sîntejudean a fost promovată Managing Director Edenred România.

În România, Edenred are 1,5 milioane de utilizatori, 33.000 de companii client şi peste 88.000 de comercianţi afiliaţi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: