Lifestyle Stiri

Se redeschide Teatrul Godot

10 iul. 2019 2 min

Se redeschide Teatrul Godot

Reading Time: 2 minute

Teatrul Godot își va relua activitatea în noiembrie 2019, în complexul Timpuri Noi Square situate pe Splaiul Unirii 165, după ce, în octombrie 2018, a hotărât să întrerupă activitatea de pe strada Blănari din Centrul Vechi, unde activa din 2010.

Godot își va înnoi titlurile din stagiune odată cu redeschiderea  și va propune concepte noi și neexperimentate pe scena proprie.

Godot va avea o zonă activă atât în interior, cât și în exterior. Sala, construită modular, va avea o capacitate de 160 de locuri pentru piesele de teatru și 200 de locuri pentru concerte. Spectatorii vor beneficia de facilități precum acces imediat la ieșirea de metrou Timpuri Noi, parcare subterană și terasă exterioară, unde se va amenaja teatrul de vară, care va putea acomoda până la 100 persoane.

”Ne-am dorit o sală nouă, fresh, care să îndeplinească toate normele de siguranță. Noul Godot va fi mai spațios, dar își va păstra amprenta pe care și-a construit-o în ultimii 9 ani”, a spus George Remeș, managerul teatrului Godot.

”Activitățile artistice multiple, oferite de teatrul Godot, atât pentru chiriașii clădirilor TNS, cât și pentru comunitatea extinsă, vin să le ofere oamenilor timp de calitate și după muncă. Credem în proiecte care vin în întâmpinarea nevoilor oamenilor și ne bucurăm să găsim un partener curajos și vizionar, teatrul Godot, primul teatru din România care se mută într-un proiect de birouri”, declară Antoniu Panait, Director General Vastint România.

Teatrul Godot va lansa o invitație pentru actorii tineri activi pe piață, la un casting de selecție a colaboratorilor și angajaților Godot-ului din Timpuri Noi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: