Creativitate Lifestyle Stiri

Codruța Vulcu, prima româncă premiată de către European Festival Awards

21 ian. 2020 2 min

Codruța Vulcu, prima româncă premiată de către European Festival Awards

Reading Time: 2 minute

Codruța Vulcu a câștigat trofeul categoriei “The Award for Excellence and Passion” a celei de-a 11-a ediții a competiției European Festival Awards, fiind prima româncă premiată în cadrul acestui festival internațional.

Categoria “The Award for Excellence and Passion” nominalizează profesioniști care au susținut dezvoltarea industriei muzicale la nivel internațional, Codruța Vulvu regăsindu-se printre nominalizați alături de nume sonore din industria muzicală europeană.

Codruța Vulcu este director al Festivalului ARTmania, East European Music Conference și Blaj aLive Festival și președintele Asociației Române a Organizatorilor de Concerte și Evenimente Culturale (AROC), cu o experiență de peste 16 ani în industria muzicală. Ea are un portofoliu bogat de evenimente printre care se numără și organizarea, din punct de vedere logistic și operațional, a ceremoniilor oficiate anul trecut de Sanctitatea Sa Papa Francisc pe Câmpia Libertății din Blaj.

“Este un moment unic în activitatea unui profesionist și mă bucură cu atât mai mult cu cât această certificare reprezintă o recunoaște a activității și rezultatelor obținute de un reprezentant al industriei muzicale românești, industrie care a cunoscut o dezvoltare deosebită în ultimii ani. A fost o seară remarcabilă pentru noi ca țară, două festivaluri din România câștigând și ele categoriile în care au concurat”, a declarat Codruța Vulcu, directorul Festivalului ARTmania, East European Music Conference, Blaj aLive Festival și președinte AROC.

La ediția din 2019 a European Festival Awards, Codruța Vulcu a primit trofeul categoriei “Best Small Festival” pentru Festivalul ARTmania de la Sibiu, în această categorie având posibilitatea să concureze festivaluri care au o rată de participare pe zi de până la 10.000 de persoane, inclusiv.

Codruței Vulcu i-a fost înmânat trofeul în cadrul Galei de Premiere a European Festival Awards, care s-a desfășurat în Groningen, Olanda, eveniment care include una dintre cele mai importante conferințe internaționale de specialitate dedicate industriei muzicale și unul dintre cele mai mari festivaluri de tip showcase din Europa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: