Marketing Stiri

Augmented Reality la Academia CN de Fotbal la Bucuresti

mai 15, 2014 2 min

Augmented Reality la Academia CN de Fotbal la Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Postul de televiziune Cartoon Network lanseaza cea de-a treia editie a Academiei Cartoon Network eveniment ceva avea loc sambata, 17 mai, intre orele 14:00 si 18:00, in centrul comercial Baneasa Shopping City.

Luiz Gustavo Portrait Session

Prin intermediul acestei eveniment, copiii au posibilitatea sa se intalneasca si sa se antreneze alaturi de versiunea digitala a fotbalistului brazilian Luiz Gustavo, creata prin noua tehnologie de realitate augmentata. Mai exact, copiii prezenti la eveniment se vor putea vedea jucand fotbal alaturi de mijlocasul echipei germane VfL Wolfsburg pe un ecran imens

In Academia Cartoon Network se pot inscrie copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 15 ani. Concursul de fotbal se va desfasura intre 16 mai si 13 iunie, perioada in care copiii trebuie sa incarce pe site-ul Cartoon Network un clip video prin care sa isi demonstreze talentul la fotbal. Dupa incarcarea inregistrarilor, toti copiii isi pot vota clipul preferat pana pe 29 iunie. In premiera, in acest an, vor fi alesi doi mari castigatori, cel de al doilea fiind desemnat si susținut de Digi Sport, partenerul media al Academiei Cartoon Network. Ambii castigatori vor calatori in vara aceasta alaturi de un parinte sau de un tutore intr-un oras european, unde vor participa la un antrenament cu Luiz Gustavo.

In plus, anul acesta, copiii care stiu totul despre fotbal sunt invitați sa participe la testele cu intrebari de pe site-ul Cartoon Network.

La evenimentul de sambata va exista si un spatiu dedicat copiilor cu varsta pana in 7 ani, unde, sub indrumarea coordonatorilor, copiii vor desena planse personalizate cu personajele indragite din serialele Cartoon Network si vor intalni mascotele preferate, Finn si Jake (Sa-nceapa aventura), Gumball si Darwin (Uimitoarea lume a lui Gumball).

Academia CN: Fotbal este o competitie care se adreseaza tinerelor talente ale fotbalului din opt tari europene (Belgia, Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Polonia, Romania si Rusia. Cei doi castigatori ai Academiei CN: Fotbal vor fi alesi de un juriu, dintre cele mai votate 20 de clipuri video. Juriul este format din Ilie Dumitrescu, Bogdan Socol, Andrei Niculescu si George Dobre.

Cartoon Network este disponibil in 26 de limbi, in 25 de versiuni separate din 166 de tari şi in 260 de milioane de case din intreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: