Finanțe Tech

Coface deschide un centru IT în București2 min

29/03/2017 2 min read

author:

Coface deschide un centru IT în București2 min

Reading Time: 2 minute

Grupul Coface, expert în asigurarea de credit, va deschide un centru de dezvoltare IT în București, la începutul lunii aprilie, urmând să fie angajate de 80 de persoane.

“Crearea unui nou centru de dezvoltare IT cu sediul în București face parte din planul strategic Coface de a deveni cel mai agil partener de credit comercial global din industrie”, arată compania, într-un comunicat de presă. Centrul va permite companiei să își concentreze mai bine eforturile și expertiza. Toți specialiștii IT recrutați vor beneficia de programe de formare internă și externă, cu scopul de a fi permanent informați, din punct de vedere tehnic: instruirea pe o serie de teme funcționale, metodologice și tehnice vor menține personalul intern la curent cu toate modificările, pentru a fi în măsură să progreseze continuu, în diferite domenii.

Infrastructura hardware este concentrată într-un Centru Unic de Date, complet securizat și situat în apropiere de Paris (cu sediul în două centre fizice de Date, legate în modul active – active, în cadrul a 50 km distanță). Toate serverele Coface sunt gestionate din acest centru de date, inclusiv serverele pentru anumite țări. Voice over IP-ul și sistemul de videoconferințe leagă toate țările, fiind asociate unui eco-sistem puternic, aflat în strânsă legătură. Serverele de producție rulează în principal în Linux. În cea mai mare parte, Middleware (software care furnizează servicii pentru aplicații, pe lângă cele disponibile din sistemul de operare) sunt J2EE, ORACLE Database, IBM Data Stage ETL și EZ Publish pentru managementul conținutului. Folosirea ultimelor tehnologii asigură eficacitatea sistemelor informatice Coface.

“Suntem în căutarea de persoane care au experiență în tehnologia software, ca de exemplu AngularJS, PhoneGap, Spring MVC, Jackson, JSF, Struts etc., persoane cu mintea deschisă și o gândire tehnică. Avem nevoie de oameni care au cunoștințe de limba engleză, au dorința de a învăța și de a face parte dintr-o companie multinațională, care deține o varietate de proiecte provocatoare”, a declarat Eugen Anicescu, Country Manager Coface România.

Coface este prezent în mod direct sau indirect în 100 de țări, oferind clienților din aproximativ 200 de state acoperiri ale asigurărilor de credit. Rețeaua internațională a Grupului permite companiei Coface să ofere multinaționalelor o structură adecvată nevoilor lor, combinând cunoștințele economice de la nivel global cu cele de locale, din mai multe sectoare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE