Antreprenori by eMAG

Cofffre, extensia pentru cel mai bun pret

25 nov. 2015 3 min

Cofffre, extensia pentru cel mai bun pret

Reading Time: 3 minute

Vreti sa gasiti cele mai bune preturi la produsele dorite, in cel mai scurt timp si eficient mod? De acum, exista o solutie: Cofffre

Orlando Nicoara, Razvan Tirboaca, Andrei Petcu si Cristian Manafu au lansat Cofffre, o extensie creata pentru browser-ul Google Chrome, care urmareste zilnic evolutia preturilor in magazinele online. Odata instalata in browser, extensia urmareste paginile produselor dorite, iar utilizatorul este anuntat de scaderea preturilor printr-un e-mail. Pot fi create chiar si liste cu mai multe produse pentru o consultare mai usoara a reducerilor disponibile.

cofffre-team-outside-1
Razvan Tirboaca, Andrei Petcu, Orlando Nicoara si Cristian Manafu / Foto: Constantin Opris

Care este relevanta Cofffre?

In fiecare zi, undeva pe Internetul romanesc, un magazin afiseaza un pret special, o promotie sau o reducere pe termen scurt. Multi utilizatori de Internet si-ar dori sa afle in timp real cand produsul cautat s-a ieftinit pe un site. In mod normal, un cumparator ar trebui sa verifice rand pe rand site-urile preferate sau sa acceseze comparatoarele de preturi, ceea ce inseamna o investitie de timp si rabdare. Cofffre reprezinta solutia pentru a gasi in cel scurt timp cele mai noi reduceri. Practic, ajuta utilizatorii sa gaseasca cele mai bune preturi atunci cand ele scad. Nu este nevoie ca site-urile sa fie verificate pentru cele mai bune oferte deoarece, ca un veritabil “asistent de shooping”, Cofffre anunta in browserul de Chrome cand apar reducerile.

“Se apreciaza ca exista 5.000 de magazine online in Romania. Alte voci spun ca ar fi undeva spre 20.000 de site-uri care fac comert. Oricare varianta ar fi corecta insa, numarul lor este foarte mare pentru a putea fi urmarite de o persoana. Cofffre economiseste timp si bani in acelasi timp. Iti arata reducerile pe unele dintre cele mai mari site-uri de profil din Romania si iti ofera o cale usoara de a urmari mai multe produse dorite. E un wishlist online care te atentioneaza cand un pret mai bun e disponibil”, spune Razvan Tirboaca, co-fondator Cofffre.

In faza actuala de dezvoltare, Cofffre monitorizeaza preturile pe 15 magazine online, printre care se afla eMAG, FashionDays, Noriel, F64, IKEA, Decathlon, Mango Outlet etc. Site-urile urmarite pot fi recunoscute dupa semnul Cofffre (simbolul cosului de cumparaturi), care apare in coltul din dreapta sus al tab-ului (paginii) din Chrome, atunci cand magazinul online este accesat.

Cum functioneaza Cofffre?

Odata ajuns pe pagina de produs, utilizatorul apasa pe simbolul Cofffre si produsul este adaugat in extensie, nu inainte ca acesta sa poata fi plasat intr-o lista. Se pot crea liste multiple, care pot fi consultate ulterior, printr-un click pe extensia Cofffre vizibila in browser.

Din acest moment, utilizatorul isi poate continua linistit activitatea cotidiana. In momentul cand un produs adaugat intr-o lista primeste o reducere de la magazinul online, un e-mail va fi trimis cu detalii despre discount-ul primit. De aici mai e doar un click pana la achizitie.

Cine sunt fondatorii Cofffre?

Printre fondatorii Cofffre se afla oameni cu experienta in dezvoltarea unor proiecte online, in marketing si business.

Orlando Nicoara – unul dintre pionierii publicitatii online in Romania si printre cei mai cunoscuti antreprenori de pe Internetul romanesc. Orlando vine cu experienta in domeniul afacerilor pe web, avand de-a lungul timpului functii de conducere in companii cu activitate online. Actualmente, este implicat in dezvoltarea mai multor site-uri, co-fondator al hub-ului WeLoveDigital si partener in agentia digitala 1616.

Razvan Tirboaca – product manager si developer aflat in permanenta cautare de noi idei care sa starneasca interesul investitorilor si sa aduca beneficii utilizatorilor. Razvan a lucrat la dezvoltarea unor platforme web in grupuri de publishing online. In 2010, a fondat AdCaptcher un start-up ce se adresa publisherilor internationali, iar ulterior a pus umarul la dezvoltarea proiectului Preboo.

Andrei Petcu – developer talentat care cauta mereu provocari noi si vine cu solutii rapide si viabile in fiecare proiect in care este implicat. A creat arhitectura Cofffre in timp record si lucreaza cu dedicare la noile etape din dezvoltarea proiectului. Numele lui este legat de companii precum Mediafax si Preboo.

Cristian Manafu – fost jurnalist, reinventat in organizator de evenimente, blogger cu vechime si un om pasionat de comunicare si marketing. A fondat una din primele agentii de social media din Romania si a dezvoltat prima platforma de cursuri de marketing digital de la noi. Atras de lumea start-up-urilor, Cristian a fost unul dintre sustinatorii proiectului AdCaptcher.

Pagina extensiei Cofffre in Chrome Store.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: