5togo lansează brandul propriu de cafea și siropuri gluten free

5togo a lansat, începând cu această lună, pachetele de cafea pentru acasă, marcă proprie 5togo.

 

Astfel, spre vânzare vor exista 5 tipuri de cafea, de proveniențe și cu intensități diferite: Columbia Supremo Modellini (una dintre cele mai echilibrate cafele produse în Columbia, ce are în compoziție arome ce variază între cacao, caramel și tabac); Ethiopia Djimah Natural (cu aromă de citrice și cu note de ciocolată și dulceaț a malțului, retrogustul acesteia este dominat de un buchet floral cu asemănător miresmei de fructe de pădure); Vrazil Santos Mogiana (cafea cu un corp mediu și o aromă dulce, plăcută, armonizată de un gust amar și o aciditate mai scăzută); cafea pentru filtru (cafea din trei colțuri al lumii: Asia, Africa și America Latină, cu parfum intens și un retrogust plin, plăcut și delicios) și cafea Ibrik (un blend versatil, obținut din ambele soiuri de cafea Arabica și Robusta, ce provene din Brazilia și India; are o aciditate complexă și un gust ce trimite spre ciocolată amăruie, migdale  și alune de pădure).

Pe lângă cafeaua pentru acasă, 5togo lansează în cafenele tot din această lună și siropurile fără gluten.

“Optând pentru introducerea unei game noi de siropuri, am studiat atent multe alternative iar în cele din urmă am ales Vincenzi, o companie fondată încă din 1930 și care a păstrat metodele tradiționale de fabricație. Mai mult, toate siropurile sunt realizate din arome naturale iar toată gama este gluteen free.” Radu Savopol, co-fondator 5togo

Cu peste 85 de cafenele active, 5togo este cel mai mare lanț de cafenele din România și Europa de Est.