Companii Stiri

Coletăria.ro deschide la Oradea primul hub din vestul țării

17 mart. 2020 < 1 min

Coletăria.ro deschide la Oradea primul hub din vestul țării

Reading Time: < 1 minut

Coletăria.ro, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, investește 50.000 de euro într-un nou depozit în România, ca parte a strategiei de extindere la nivel național. Situat în Oradea, în apropierea vămii Borș, acsstea este al doilea depozit din România al Coletăria.ro, deschis la doar 3 luni după inaugurarea primului depozit din București, în cartierul Militari, foarte aproape de ieșirea pe A1.

”Depozitul, cu o suprafață de aproximativ 750 de metri pătrați, a fost deschis strategic la granița cu Ungaria, pentru a facilita magazinelor online din UE transmiterea rapidă a coletelor în România. Totodată este un hub foarte important pentru magazinele online din vestul României, care pot trimite mai rapid coletele atât în țară, cât și în afară”, spune Alexandr Jeleascov CEO Coltăria.ro, menționând că deschiderea noului depozit în Oradea a fost făcută și în contextul proximității de Budapesta, locul unde se află unul dintre cele mai importante hub-uri ale Packeta Group.

Prin deschiderea noului depozit, Coletăria.ro își majorează capacitatea de procesare a coletelor la peste 20.000 de colete pe zi, în depozitul din Oradea putând fi procesate zilnic până la 7.000 de colete, și extinde echipa cu 6 noi angajați, urmând ca, până la finalul anului, să fie angajate încă 10 persoane.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: