Business Companii Stiri

Colgate-Palmolive donează 25 de milioane de săpunuri în toată lumea

4 iun. 2020 < 1 min

Colgate-Palmolive donează 25 de milioane de săpunuri în toată lumea

Reading Time: < 1 minut

Colgate – Palmolive donează peste 65.000 de produse pentru sănătate și igienă către Crucea Roșie România pentru a ajuta la prevenirea răspândirii COVID-19 în regiunile din țară care se confruntă cu nevoi acute. Donația face parte din eforturile globale ale companiei, printre care sprijinirea inițiativei globale #SafeHands a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), prin intermediul căreia compania va dona 25 de milioane de săpunuri în toată lumea. Ca să producă aceste săpunuri, compania a mobilizat cinci dintre fabricile sale de producție de pe trei continente și producția acestora a început în data de 27 aprilie 2020.

Ambalajele săpunurilor conțin instrucțiuni clare despre spălarea corectă a mâinilor. Această etichetă are scopul de a accentua faptul că bunele practici de spălare a mâinilor pot continua și după terminarea produsului în sine. De asemenea, Colgate-Palmolive promovează campania OMS #SafeHands pe diferite platforme media, implicând și influenceri precum Michael Phelps, ambasadorul inițiativei actuale ”Save Water” a Colgate.

La nivel global, Colgate donează produse pentru sănătate și igienă în valoare de 20 de milioane de dolari organizațiilor umanitare care dispun de infrastructura necesară distribuirii produselor către comunitățile locale defavorizate.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: