Stiri

Colosseum Mall a făcut rost de finanțare. Când va fi gata?

iul. 19, 2019 < 1 min

Colosseum Mall a făcut rost de finanțare. Când va fi gata?

Reading Time: < 1 minut

Centrul comercial Colosseum, din nord-vestul Bucureștiului, a obținut o finanțare de 23 de milioane de euro de la Credit Europe Bank. Valoarea totală alocată investiției de către dezvoltator este de 30 de milioane de euro.

Mall-ul, care va avea o suprafață închiriabilă de 16.500 mp, face parte din proiectul de extindere a Colosseum Retail Park, aflat pe Șoseaua Chitilei, nr. 284. Parcul de retail va ajunge în urma investițiilor anunțate la o suprafață totală de 54.500 mp suprafață închiriabilă. Lucrările de extindere au fost demarate în decembrie 2018 și vor fi finalizate în 2020.

Spațiile comercial din noul mal sunt închiriate în proporție de peste 80%, printre chiriași numărându-se CCC, New Yorker, Colin’s, Diverta, Noriel, DM Drogerie Markt, Happy Cinema, World Class, Gregory’s și Café Ritazza. Colosseum Retail Park are deja deschise un hypermarket Carrefour și magazine Leroy Merlin, Altex, JYSK, LC Waikiki, Sport Vision și Pepco.

„Ne-am angajat să sprijinim dezvoltarea spațiilor comerciale și să facem parte din acest proiect care va stimula oferta de retail din zona de nord-vest a Bucureștiului, creând diverse oportunități atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru cei din vecinătate”, a declarat Yakup Çil, CEO al Credit Europe Bank România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: