Lifestyle Stiri

Concept store in stil urban

23 sept. 2014 2 min

Concept store in stil urban

Reading Time: 2 minute

Brandul Burn a sustinut lansarea URBN Living Store, un magazin de streetwear, bar, cafenea, spot de refresh si, ocazional, locul in care se vor intampla unele dintre cele mai creative proiecte din Bucuresti.

URBN Living Store_photo credits Catalin Georgescu (1)

Magazinul este situat pe Strada Caldarari nr. 3, in aripa vestica a Hanuluilui Manuc.

“In prezent, scenele alternative bucurestene au un trend ascendent, in cluburile locale se aude din ce in ce mai mult electro fresh, riderii romani se dau la standarde europene, designerii autohtoni sunt recunoscuti la nivel mondial. A venit momentul ca acesti oameni si povestile lor sa se adune pe o scena permanenta. URBN Living Store pune Bucuresti-ul pe lista celor mai cool destinatii europene si aliniaza cele mai creative comunitati din zona, cu sprijinul BURN”, declara Ciprian Dicu, manager si buyer URBN Living Store.

URBN Living Store va fi si spatiul de exprimare a creativitatii tinerilor designeri romani.

URBN Living Store_photo credits Catalin Georgescu (4)

“Design what you burn for” este concursul prin care Roberta Curca a reinterpretat statiile de metrou bucurestene intr-un design urban de tricou.

Tricourile Robertei sunt acum in magazin, alaturi de brand-uri precum Carhartt WIP, Edwin, Stussy, Herschel Supply, New Era, Adidas Originals, Asics, Nike, Kangol, New Balance sau Levi’s. De asemenea, Ioana Ciolacu, romanca desemnata cel mai bun tanar designer in cadrul evenimentului Saptamana Modei de la Berlin, a pregatit o colectie capsula pentru URBN Living Store, deja prezenta in magazin.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: