fbpx
Companii Stiri

Conceptul de street food, într-un nou restaurant Stradale2 min

29/11/2016 2 min read

Conceptul de street food, într-un nou restaurant Stradale2 min

Reading Time: 2 minute

Lanțul de restaurante Stradale s-a extins cu o nouă locație: Stradale Oregon. Restaurantul a presupus o investiție de 500.000 euro, iar lucrările de amenajare au durat mai mult de 5 luni. Situat la parterul primei clădiri din Oregon Park, are o capacitate de 200 locuri și o suprafață de 500 mp, fiind deservit de către o echipă de 20 persoane.

Stradale Oregon aparține portofoliului lui Chef Foa și promovează conceptele de street food și live cooking. Designul păstrează linia industrială a celorlalte locații, dar de această dată detaliile de lemn și metal se îmbină cu pete puternice de culoare și ilustrații ce aminstesc de street art. Locația oferă metode inedite de petrecere a timpului liber de care vor beneficia: jocuri de perspicacitate, integrate în blaturile meselor.

Meniul creat de către Chef Foa aduce festivalul de street food în interior. Astfel, în fiecare zi, cei care calcă pragul Stradale Oregon au parte de sesiuni de live cooking și pot gusta din peste 30 de feluri de mâncare, de la salate și supe, la diferite tipuri de gratar și dulciuri. Locația are un grill Robata și un cuptor Tandoor în care se prepară zilnic pâine naan proaspătă. În plus, noul Stradale are un corner dedicat gustărilor și micului dejun, aprovizionat în fiecare zi cu sandwich-uri, cafea și ceai. Restaurantul poate servi, de asemenea, ca spațiu de evenimente private sau corporate.

Stradale Oregon este cea de-a 5-a locație din portofoliul lui Chef Foa și Flavours, după Stradale din Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale (din cadrul Școlii Americane) și Stradale for Avenor.

Chef Foa, Florin Scripcă pe numele său adevărat, este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Cu o experiență de peste 16 ani în bucătărie, Chef Foa este Executive Chef pentru Flavours și își pune amprenta asupra evenimentelor organizate de către companie, precum și pe meniurile zilnice din locațiile operate de către Flavours. Chef Foa a făcut parte din echipa locală de jurați a Masterchef și este ambasadorul curentului street food în România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *