Marketing Stiri

Red Dot Award pentru designul noului Seat Ibitza

6 apr. 2017 < 1 min

Red Dot Award pentru designul noului Seat Ibitza

Reading Time: < 1 minut

Cel mai nou model de Seat Ibiza a câștigat distincția Red Dot Award, cel mai prestigios titlu în materie de design din lume.  

Acest premiu constituie o recunoaștere a faptului că noul Seat Ibiza a reușit să combine un look tânăr și proaspăt cu un design matur și echilibrat.  Farurile au forma triunghiulară, păstrând designul original Seat. Partea frontală, caracterizată printr-un design în formă de x denotă dinamism și adaugă stabilitate vizuală.  

„Ibiza reprezintă punctul culminant și maturitatea noului limbaj al designului Seat. Un nou limbaj cu care am debutat în anul 2012. Am pus accentul pe volume și suprafețe, pentru a crea un enorm efect tridimensional, cu scopul de a inspira chiar și privirea cea mai critică și pretențioasă“, declară Alejandro Mesonero-Romanos, Director de Design, SEAT.

Încă din 1954, Red Dot Award s-a impus drept una dintre cele mai prestigioase competiții de design pe plan mondial, acordând recunoaștere internațională calității și inovației. În plus, categoria Design de Produs este cea mai însemnată dintre toate. Juriul pentru această categorie este compus din 40 de experți din întreaga lume, cărora nu le este permis să facă parte din nicio companie de producție industrială și nici nu pot lua parte la procesul de vot al acelor produse în a căror realizare este posibil să fi fost implicați. În acest mod, conflictele de interese sunt evitate, fiind garantat cel mai înalt nivel posibil de imparțialitate și neutralitate. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: