Business Companii Stiri Tech

Concepută pentru vlogging: Sony ZV-1

31 mai 2020 2 min

Concepută pentru vlogging: Sony ZV-1

Reading Time: 2 minute

Sony a lansat noua cameră compactă pentru vlogging, modelul ZV-1, o soluție completă pentru creatorii de conținut video, cu filmare 4K.

Modelul ZV-1are un senzor de imagine Exmor RS CMOS 1.0-type, un cip DRAM și un obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T 24-70mm F1.8-2.8 cu deschidere mare a diafragmei, conturând astfel un solid efect bokeh (fundal încețoșat), punând în evidență subiectul.

Noua cameră încorporează și cel mai nou procesor de imagine BIONZ X cu un circuit LSI front-end, oferind astfel imagini de înaltă rezoluție, dar și un zgomot în imagine redus. Modelul vine și cu un ecran tactil rabatabil în lateral, în unghiuri multiple, facilitând compoziția imaginilor în modul Selfie, dar și conectarea accesoriilor audio externe. 

Schimbările extreme în iluminare, trecerea bruscă din exterior, în timpul unei zile însorite sunt rezolvate cu brio datorită noii funcțiii de autoexpunere Face Priority (AE). Camera detectează și prioritizează fața subiectului și ajustează expunerea pentru a se asigura că fața subiectului este afișată într-o lumină potrivită. 

Microfonul încorporat este unul cu 3 capsule, proiectat pentru capta sunetul din față, permițând captarea clară a vocii subiectului, în timp ce minimizează zgomotul de fundal, în special atunci când aparatul foto este utilizat în modul selfie.

Pentru un plus de flexibilitate, ZV-1 oferă și un jack standard de 35 mm pentru microfon (3,5 mm) și interfață Multi Interface Shoe, ceea ce face ușoară conectarea unei game largi de microfoane externe. De asemenea, ZV-1 va avea în pachet și un accesoriu pentru protecție împotriva vântului ce se poate atașa interfeței.

Camera foto ZV-1 va fi disponibilă în Europa din iunie 2020, la un preț aproximativ de 3900 lei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: