Management Stiri

Cosmin Ionescu, noul CEO al Project1

5 iul. 2021 2 min

Cosmin Ionescu, noul CEO al Project1

Reading Time: 2 minute

Project1, un jucător de pe piața de amenajări de birouri, îl numește în funcția de CEO pe Cosmin Ionescu, fostul Managing Director DHL Freight România, Serbia, Croația, Slovenia

Cosmin Ionescu a activat timp de 12 ani în funcția de Managing Director al DHL Freight pentru piața din România, rolul său fiind extins în ultimii patru ani și pentru alte trei țări din regiune: Serbia, Croația și Slovenia. Cu o experiență internațională de peste 20 de ani, este recunoscut pentru planificările strategice de succes care au ajutat companiile cu care a lucrat să obțină creșteri semnificative ale cifrelor de afaceri. Abordarea sa pune accent pe satisfacția clienților și pe loialitatea echipei, ca motoare ale evoluției unei companii.

Cosmin Ionescu a urmat studii în managementul afacerilor în Grecia și Germania la instituții de prestigiu cum este European Business School din Frankfurt și a continuat să se perfecționeze prin cursuri de specializare precum modulul de management al Harvard University.

„Mă bucur să mă alături unei echipe care a reușit să demonstreze într-un timp atât de scurt că o direcție ambițioasă și atenția obsesivă la detalii și la nevoile clientului fac diferența pe o piață deja matură. Împărtășesc viziunea și valorile Project1 și sunt pregătit să pun umărul, alături de cei trei parteneri activi, la dezvoltarea continuă și accelerată a companiei.” spune Cosmin Ionescu, Chief Executive Officer Project1.

Florin Bercea, noul Business Development Consultant la Project1 Timișoara

Simultan cu restructurarea echipei de Senior Management din București, echipei Project1 Timișoara i se alătură un alt profesionist de excepție. Florin Bercea a ocupat timp de nouă ani funcția de Leasing Manager al Mulberry Development, companie deținută de omul de afaceri Ovidiu Șandor.

Această completare a echipei vine pe fondul unei efervescențe a pieței locale, cu o cerere crescândă de proiecte din partea companiilor românești și corporațiilor internaționale.

București și Timișoara sunt doar două dintre locațiile în care Project1 deține sedii și flotă locală, a treia fiind Iași. Compania plănuiește ca în următoarele 12 luni să își extindă prezența atât în alte zone ale României, cât și în străinătate, unde desfășoară deja proiecte.

Project1, rezultatele celor trei ani de activitate

Project1 a fost fondată de Valentin Nour, Ștefan Olaru și Tudor Chindea în 2019. Compania s-a remarcat rapid pe piața de amenajări de birouri din România, având în derulare numeroase contracte de anvergură și remarcându-se prin proiecte de succes pentru companii precum Thales Systems, Huawei, Honeywell, Lenovo, CTP, Buck Consultants Limited Londra, sau Acronis, pentru care au executat și amenajat birouri corporate la cele mai înalte standarde.

Anul 2020 a adus o validare a investiției Project1 în servicii și profesioniști de calitate, cu extinderea proiectelor în zona de industrial și rezidențial, și cu o cifră de afaceri de 14.2 milioane de euro. În al treilea an de activitate, Project1 ajunge la o echipă de 53 de angajați și o cifră de afaceri de 12 milioane de euro doar în primele șase luni.

Project1 are ca parteneri companii foarte apreciate la nivel internațional în industria de profil, cum sunt Vitra, producător elvețian de mobilier de lux sau Shaw Contract, lider mondial în piața finisajelor de pardoseli, companie care face parte din grupul de firme Berkshire Hathaway, deținut de omul de afaceri Warren Buffet.

Prin activitatea sa, Project1 își propune să livreze calitate la cele mai înalte standarde și optimizare a proiectelor de workspace office, oferind soluții viabile și asigurând maximul de confort și stimulare intelectuală creativă în spațiile pe care le dezvoltă pentru clienți.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: