Lifestyle Stiri

Costume personalizate cu stil

27 feb. 2015 < 1 min

Costume personalizate cu stil

Reading Time: < 1 minut

Scabal_Casa_Frumoasa (4)Magazinul multi-brand destinat vestimentatiei masculine de lux Casa Frumoasa anunta o noua editie a zilelor Scabal Made-to-Measure pentru sezonul de primavara – vara 2015, precum si pentru sarbatorile pascale.

Scabal pune la dispozita domnilor aproximativ 5.000 de stofe, inclusiv editii speciale de stofe precum Diamond Chip, Lapis Lazuli, Gold Treassure, dar si cea mai pretioasa stofa din lume, Vicuna.

Conceptul Made-to-Measure ofera peste 200 de optiuni de personalizare a costumelor, de la alegerea modelului si a stilului de croiala, pana la detaliile captuselii, ale buzunarelor sau ale nasturilor.

In functie de modalitatea de executie aleasa, Made-to-Measure Semi-Traditional sau Hand-Made, comenzile sunt realizate in termen de pana la 6 saptamani.

Brandul Scabal si-a inceput activitatea in anul 1938, la initiativa antreprenorului Otto Hertz, producand si vanzand panze si tesaturi. In anii ’80 a fost lansata divizia de croitorie de lux destinata realizarii costumelor personalizate. In prezent, compania lucreaza cu peste 600 de angajati din intrega lume, brandul fiind vandut in 65 de tari din Europa, America si Asia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: