Companii Lifestyle Stiri

Cramele Recaș lansează un vin super-premium

30 iul. 2019 < 1 min

Cramele Recaș lansează un vin super-premium

Reading Time: < 1 minut

La Stejari este prima gamă super-premium de la Cramele Recaș care debutează cu două vinuri în registrele alb și roșu

Cramele Recaș lansează prima gamă de vinuri super-premium din portofoliu, „La Stejari”, startul fiind dat de La Stejari Chardonnay 2017. Cu o tradiție de 15 ani în cultivarea și producerea Chardonnay-ului și peste două milioane de unități vândute, compania Cramele Recaș este un exponent al afirmării Chardonnay-ului de calitate superioară atât pe piața românească, cât și la export, ca soi international „made in Romania”.

Tradiția Recaș în ceea ce privește soiul Chardonnay a fost răsplătită de-a lungul anilor cu aproape 40 de medalii din totalul de 240 de distrincții care se regăsesc în palmaresul acestor crame. Lansată pe piață anul acesta, vinul La Stejari Chardonnay a fost deja premiat cu trei medalii de aur: Mundus Vini Spring Tasting (Germania), Vinalies Internationales (Franța) și Berliner Wien Trophy (Germania).

Vinul galben auriu a fost maturat în butoaie de stejar franțuzesc timp de șase luni. Strugurii sunt normați și atent selecționați din parcelele cu expunerea cea mai bună din zona denumită „La Stejari”.

Ediția în care este îmbuteliat La Stejari Chardonnay este unică și limitată la 6.183 de sticle destinate unor puncte atent selecționate din HoReCa.

La Stejari ChardonnayFoto: © Dmitry Kalinovsky | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: