fbpx
Companii

Un nou val de promoții în comerțul online2 min

13/12/2016 2 min read

Un nou val de promoții în comerțul online2 min

Reading Time: 2 minute

Peste 100 de magazine online au pregătit pentru perioada sărbătorilor de iarnă promoții, anunță Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO).  

Promoțiile constau în reduceri de până la 65%, excursii în străinătate acordate prin tragere la sorți, dar și servicii extra cum ar fi livrarea în două ore în București și în 24 de ore în țară, transport și retur gratuit sau consultanță la achiziție.

”Reducerile anunțate sunt pentru categorii diverse de produse, de la jucării, la cosmetice, echipamente sportive, bijuterii sau cadouri de Crăciun”, a declarat Florinel Chiș, directorul executiv al ARMO.

Printre magazinele care au anunțat promoții de sărbători se numără: Bestkids, magazin online de jucării – reduceri de până la 60%, Borealy.ro, magazin online de cadouri de lux – discounturi de până la 50% și livrare  în 2 ore în Bucuresti și 24 de ore în țară, CareSpot.ro – cadouri săptămânale, acordate prin tragere la sorți și, la finalul campaniei, o excursie la carnavalul de la Veneția, Muranos, magazin de bijuterii și decorațiuni pentru casă – reduceri de până la 65% la colecția de bijuterii, respectiv 45% la cea de decorațiuni, până la data de 31 decembrie 2016, SevenSins.ro, cel mai mare magazine online de lenjerie intimă din România – reduceri de până la 60%, Wintermag, magazin de articole sportive, – asigură transport, primul schimb si retur gratuit, precum și consultanță la achiziție din partea echipei.

În 2016, 6,8 milioane de români au făcut cumpărături online, iar valoarea comerțului online va depăși 2 miliarde de euro, conform estimărilor ARMO, în creștere de la 1,5 miliarde de euro în 2015.

 Printre magazinele membre ARMO, asociație lansată în 2010, se numără: AVStore, F64, Elefant, FashionUp, evoMAG, SevenSins.ro, eMAG, PC Garage, Fungift, Animax.

ARMO a elaborat Codul de Bune Practici ale Magazinelor Online și un program de atestare a magazinelor online din România, în conformitate cu acest Cod de Bune Practici.

Pot deveni membri ARMO magazinele online care aderă la prevederile din Statutul Asociației, admiterea în ARMO făcându-se pe baza aprobării Consiliului Director. În plus, pot deveni membri de onoare ai asociației persoanele fizice române sau străine, cu merite deosebite în orice domeniu al vieții economice sau culturale din țară sau străinătate, la propunerea Consiliului Director.

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *