fbpx
Companii Stiri

Air France investeste 50 mil. euro in noile cabine mediu curier2 min

22/04/2015 2 min read

author:

Air France investeste 50 mil. euro in noile cabine mediu curier2 min

Reading Time: 2 minute

Compania aeriana Air France a anuntat un program de investitii de 50 de milioane de euro, urmand sa schimbe treptat scaunele aeronavelor, sa introduca o oferta noua de catering si sa ofere mai multa flexibilitate calatorilor business.

Toate aceste schimbari includ si zborul Bucuresti – Paris, un zbor de 3 ore si 10 minute care, incepand cu luna aprilie 2015, va avea si meniu cald inclus, atat la clasa Economy, cat si la clasa Business, a anuntat compania, intr-un comunicat de presa.

Modificarea produsului mediu curier s-a facut tinand cont de rezultatul unui studiu realizat printre clienti Air France si specialisti in calatorii, in total compania analizand peste 10.000 de opinii si sugestii despre produsele sale. Noile scaune vor fi montate in 24 de aeronave Airbus A319, in prima jumatate a anului 2015, si in 25 de aeronave Airbus A320, in prima jumatate a anului 2016. In total vor fi instalate 7.800 de scaune din piele, mai confortabile si mai ergonomice.

Reprezentantii Air France arata ca acorda o atentie deosebita clientilor care calatoresc in interes de afaceri, care reprezinta aproape 30% din totalul pasagerilor companiei pe segmentul mediu curier acesta fiind motivul pentru care a fost introdus un nou tarif, “Economy Flex”. Tariful include mai multe beneficii exclusive si se adreseaza in principal calatorilor business care zboara in cabina Economy:

  • Biletele sunt rambursabile si pot fi modificate gratuit in aceeasi clasa de rezervare
  • Transportul unui bagaj de cala cu o greutate nu mai mare de 23 de kilograme va fi gratuit. In cabina, sunt permise un bagaj si un accesoriu (geanta, laptop, aparat foto) cu o greutate totala de 12 kg
  • Acces la serviciul SkyPriority ce ofera prioritate la check-in, imbarcare si recuperarea bagajului
  • Un loc garantat in partea din fata a cabinei Economy
  • Sunt castigate 200% mile, ca parte a programului de loialitate Flying Blue

 

“Trebuie sa fim in ofensiva pentru a castiga batalia pe rutele mediu curier. Cu aceste noi cabine, ne dorim sa fim printre cei mai buni din lume. Castigarea preferintei fiecarui client la plecarea din Europa este acum o prioritate strategica a planului nostru Perform 2020”, a declarat Frédéric Gagey, presedinte si CEO al Air France.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *