fbpx
Finanțe Stiri

Credite pentru crescătorii de animale1 min

21/03/2017 < 1 min read

author:

Credite pentru crescătorii de animale1 min

Reading Time: < 1 minut

CEC Bank a semnat un parteneriatul cu Agentia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) privind finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente de către beneficiarii Măsurii 14T – plăți privind bunăstarea animalelor (porci și păsări).

În baza convenției încheiate, beneficiarii pot accesa credite de până la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverinței eliberate de APIA. Dobânda este foarte avantajoasă, fiind compusă din ROBOR 6M + marja 1,95% p.a. (dobânda actuală 3,06% p.a.*), comisionul de acordare a creditului este de 0,95% din valoarea finanțării acordate, iar documentația aferentă acestui tip de credit este simplificată.

Structura de garanții este una flexibilă, inclusiv prin posibilitatea obținerii garanției Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) sau a Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM). Finanțarea se acordă fără contribuție proprie din partea clientului și este exclusiv în lei, pentru prevenirea riscului valutar.

 „Urmărind cu precădere finanțarea IMM-urilor și sectorului agricol, CEC Bank continuă să se definească drept un susținător activ al economiei românești. Prin parteneriatul cu APIA, devenit deja unul de tradiție, banca noastră a acordat din 2009 și până în prezent finanțări în valoare de aproximativ 2,5 miliarde lei, în sprijinul agriculturii românești”, a declarat Radu Grațian Ghețea, președinte director general al CEC Bank.

Informații suplimentare pot fi obținute în orice unitate CEC Bank, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul băncii, www.cec.ro, în cadrul secțiunii dedicate finanțărilor din domeniul agriculturii.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *