BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Cresc vânzările de mobilier multifuncțional și de birou

27/04/2020 < 1 min read

Cresc vânzările de mobilier multifuncțional și de birou

Reading Time: < 1 minut

Munca de acasă are efecte și pe piața vânzărilor de mobilier și decorațiuni interioare. Cererea pentru mobilier de birou a crescut cu 25%, iar pentru mobilier multifuncțional, care se poate transforma în birou cu 47%, arată o analiză SoHo Design. De asemenea, au crescut vânzările de lămpi de birou cu 40%. 

”Bugetele totale pentru reamenajare nu sunt neapărat mari, românii sunt creativi și găsesc soluții practice, sumele alocate fiind cuprinse între 800 și 3.000 de lei pentru amenajarea unui astfel de spațiu de birou acasă”, declară Mehmet Hortoglu, director general SoHo Design.

Unul din cele mai vândute produse de mobilier în această perioadă a fost o măsuță pliabilă care se fixează în perete și poate servi ca birou, masă de scris pentru copii sau masă de bucătărie, fiind ideală pentru a folosi la maxim spațiul disponibil. Prețul măsuței multifuncționale este de 42,9 lei.

Un alt produs în top vânzări SoHo Design a fost tot o măsuță multifuncțională, care poate servi ca loc de băut cafeaua de dimineață, dar care se poate transforma rapid într-o masă de luat cina pentru șase persoane sau în birou pentru cineva care lucrează pe un laptop sau trebuie să organizeze o teleconferință, cu ajutorul opțiunii de înălțare.

Cel mai vândut birou în perioada de autoizolare a fost modelul Nature Study, care are o suprafață mare, un design original și spații de depozitare și care costă 182,15 lei.

SoHo Design este un start-up lansat în România în 2017, în domeniul retailului de mobilier & decorațiuni interioare și al design-ului. 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă