BizRemote by certSIGN Business Companii

Airbus produce viziere pentru spitale, prin imprimare 3D

apr. 1, 2020 < 1 min

Airbus produce viziere pentru spitale, prin imprimare 3D

Reading Time: < 1 minut

Peste 20 de imprimante 3D din mai multe centre Airbus din Spania lucrează zi și noapte pentru  a produce rame de viziere. Acestea vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protecție împotriva Covid-19.

Sute de viziere au fost deja produse și expediate spitalelor din vecinătatea facilităților de producție ale Airbus din Spania. Airbus se bazează pe un design patentat pentru a produce ramele vizierelor, folosind materiale plastice de tip PLA.

Airbus a întrerupt producția în cele mai multe dintre unitățile sale din Spania ca urmare a decretului regal din 29 martie, însă angajații Airbus au acces în fabrici pentru a continua această activitate esențială.

În proiect au intrat și Airbus Protospace Germania și Airbus Composite Technology Centre (CTC) din Stade, împreună cu rețeaua de printing 3D  “Mobility goes Additive,” care sprijină echipele din Spania și coordonează operațiunile de colectare și transport al vizierelor la Madrid.

Airbus este lider global în aeronautică, spațiu și servicii conexe. În 2019 a generat venituri de 70 de miliarde de euro și a avut 135.000 de angajați. Airbus oferă cea mai bogată gamă de avioane de pasageri, cu 100 până la peste 600 de locuri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: