Companii Stiri

Creștere de 14,3% pentru GEZE România

25 iul. 2017 2 min

Creștere de 14,3% pentru GEZE România

Reading Time: 2 minute
Vlad Stanislav, Managing Director, GEZE România

GEZE România raportează rezultate financiare de peste 3,5 milioane de euro pentru anul fiscal 2016-2017, în creștere cu 14,3% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Rezultatele se datorează în principal tendinței de creștere a segmentelor de piață retail și office, dar și dezvoltării rețelei de parteneri din distribuție, care ajunge la 22 de companii.

În ultimul an, compania a furnizat sisteme pentru proiecte mari de real estate precum Bucharest One, The Bridge, Siemens Continental Timișoara, The Office Cluj, United Business Center, Veranda Mall, Prima Shops Oradea, Shopping City Piața Neamț, dar și altele aflate încă în curs de dezvoltare: Vox Timișoara, Bega Offices Timișoara, Riviera Cluj, Clădirea 3 Ideo, Bistrița Retail Park.

”Potențialul segmentului hotelier și medical privat este încă destul de redus – sunt 5,6 proiecte noi pe an, însă o tendință de creștere o vedem în piața industrială și logistică care prinde avânt și de la care așteptăm creșteri mai mari pe divizia de service și mentenanță”, a declarat  Vlad Stanislav, Managing Director, GEZE România.

Strategia de dezvoltare a business-ului GEZE pe plan local urmărește furnizarea de soluții integrate, interconectate. GEZE introduce noi sisteme pentru fațade active climatic și un control inteligent al clădirilor, care presupun o ventilare inteligentă, eficientă energetic, fie că este vorba despre clădirile publice, de birouri sau de școli.

Segmentul de servicii “after sales” ocupă un rol important ȋn dezvoltarea companiei, programul GEZE Service multi brand cunoscând o creștere importantă la nivel național. Astfel, în ultimul an, divizia de service și mentenanță a companiei și-a îmbunătățit  rezultatele cu aproximativ 7,5%.

”Numărul proiectelor pe planșele arhitecților este tot mai mic pentru 2018, piața se va mai pondera, la fel ca și retailul și expansiunea mall-urilor. De aceea, previziunile noastre  pentru anul fiscal care începe la 1 iulie 2017 și până la 30 iunie 2018 este mai temperat, de 8-10%. În plus, ne concentrăm pe consolidarea structurii interne, urmărim creșterea echipei locale în concordanță cu evoluția activității companiei”, a adăugat Vlad Stanislav.

Anul viitor, business-ul local GEZE se va concentra pe segmentul industrial și logistic unde deja vinde sisteme pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți, uși rezistente la foc, care este estimat să crească cu peste 10%.

Printre proiectele în curs de livrare se numără: Vox Technology Park Timișoara, Bega Business Center, Clădirea Ideo, Maternitatea din Brașov, Hotelul Hilton și Bistrița Retail Park.

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.

În prezent, grupul deține 21 de filiale la nivel mondial și peste 2.800 de angajați. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca filială independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro.

www.geze.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: