fbpx
Companii Stiri

Creștere și noi linii de business1 min

07/06/2017 2 min read

Creștere și noi linii de business1 min

Reading Time: 2 minute
Florentina Taudor, Director General, Renania

Liderul în domeniul sănătății și securității în muncă, cu o vechime de peste 21 de ani pe piața românească, Renania, a anunțat rezultate în creștere pentru anul financiar 2016, cât și pentru primele luni ale anului curent.

Astfel, cifra de afaceri a crescut de la peste 114 milioane RON în 2015 la 119 milioane în 2016, iar în primele patru luni ale lui 2017, rezultatele indică +5% față de 2016.

O parte din profit, înregistrat la peste 13.684 mil RON, față de 14 milioane RON în 2015, a fost reinvestit în dezvoltarea a două noi linii de business: divizia de curățenie Pura și primul Safety Concept Store din România, ce urmează să fie lansat la Timișoara.

„Rezultatele financiare confirmă cinci ani de performanță susținută pentru Florentina Taudor, Directorul General al Renania. Sub mandatul ei, business-ul a fost aliniat la exigențele digitale contemporane, și-a extins dimensiunea educativă pentru întreaga industrie de safety și s-a ramificat atât către retail, cât și către discipline conexe, dar la fel de relevante pentru siguranța ocupațională”, a declarat Orlando Szasz, fondatorul Renania.

În 2017, Florentina Taudor a câștigat două distincții importante din partea a două reviste de business din Romania – Business Magazin și Business Arena, pentru performanțe în activitate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *