Brand Focus Lifestyle Stiri

UniCredit Bank aduce “Academia Minților Creative” la Cluj

15 oct. 2019 < 1 min

UniCredit Bank aduce “Academia Minților Creative” la Cluj

Reading Time: < 1 minut

Academia Minților Creative”, cea de-a doua ediție a programul de educație antreprenorială oferit de UniCredit Bank, ajunge în Cluj-Napoca (Silicon Forest, Strada Cotită, nr. 9), în perioada 23-25 octombrie 2019.

Evenimentul se întinde pe trei zile care cuprind cursuri de dezvoltare a unei noi afaceri. Cei 12 mentori, specialiști în cadrul UniCredit Bank, alături de 30 de antreprenori creativi dar și numeroși profesioniști din domenii relevante mediului antreprenorial vor oferi sfaturi despre cum să-ți conduci afacerea spre succes.

Realizarea unui plan de afaceri, branding, storytelling pentru businessul tău, cum să faci antreprenoriat cu impact social, marketing, motivarea echipei, legislație, taxe și fiscalitate, analiza mediului de business, finanțare pentru afacerea ta sau HR pentru afacerea ta sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul “Academiei Minților Creative”.

Cei care doresc să participe se pot înscrie până pe 20 octombrie 2018, aici, cu precizarea că selecția va fi realizată în ordinea înscrierilor. Cu cât mai repede, cu atât mai multe șanse de a-ți rezerva un loc în sală.

Alături de Barometrul Minților Creative, prima cercetare de la noi din țară despre obstacolele și perspectivele antreprenorilor creativi, Ghidul 24/7 și Pachetul Creativ, Academia Minților Creative se alătură platformei UniCredit Bank de susţinere a industriilor creative din România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: