Antreprenori by eMAG Business Stiri Tech Video

Cristian Hossu la Zilele Biz: Să intri acum pe piața de food delivery este o nebunie

11 nov. 2020 < 1 min

Cristian Hossu la Zilele Biz: Să intri acum pe piața de food delivery este o nebunie

Reading Time: < 1 minut

Pe 14 martie s-a intrat în lockdown, pe 23 martie au realizat prima livrare cu noul business Good Food, o afacere pornită de la 0. ”Este un abonament de mâncare, ceea ce atunci mai făceau una-două companii. Plătești dinainte și ți se livrează mâncare caldă în fiecare zi. Am pornit cu 130 de meniuri și după 4 săptămâni am ajuns la peste 500 de comenzi pe zi” a declarat Cristian Hossu, Managing Partner, MyConnector / Good-Food.ro / Universum Events, la Ziua dedicată Antreprenoriatului, de la Zilele Biz.

”Până la declanșarea crizei eram o firmă cu 140 de angajați, pe 3 etaje. Am pornit cu 15 ani în urmă, 3 prieteni care au venit fiecare cu 2.000 de euro, bani luați de la părinți și cu foarte puțină experiență de corporate. Ajunsesem la o cifră de afaceri de 10 milioane de euro. Din luna martie însă nu am mai putut să facem nimic din ceea ce făceam înainte..”, a amintit Cristian Hossu.

De la evenimente cu foarte mult public și 40 de angajați pentru aceste evenimente a trebuit să ne orientăm către evenimente online. Așa că pe 29 aprilie am realizat primul eveniment hibrid. Cu GoTech, eveniment care va debuta în această lună, estimăm 10.000 de partcipanți online, spune Cristian Hossu.

Zilele Biz au loc între 9 și 13 noiembrie. Puteți urmări transmisia live pe pagina de Facebook a revistei Biz. Detalii despre eveniment puteți afla aici. Înregistrarea întregului eveniment de astăzi este disponibilă aici.

Foto: Vali Mirea

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: