MarComm Marketing Stiri

S-a deschis primul magazin Calvin Klein Jeans din România

20 iun. 2020 < 1 min

S-a deschis primul magazin Calvin Klein Jeans din România

Reading Time: < 1 minut

Primul magazin Calvin Klein Jeans din România a fost deschis la parterul București Mall – Vitan. Acesta  este operat de SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză Calvin Klein pe plan local.

Noul magazin are o suprafaţă de 160 de metri pătraţi și comercializează cele mai recente colecții CK:  CK Jeans, CK Footwear & Accessories și CK Underwear, printre care și colecția Calvin Klein Jeans pentru vara anului 2020.

Fondat în anul 1968 de către designerul Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, brandul Calvin Klein și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin estetica, simplă, curată și modelele inovatoare.

Compania SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele Tommy Hilfiger, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate. De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a devenit distribuitor exclusiv și partener de franciză al Calvin Klein în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: