Lifestyle Stiri

Cristina Venedict, castigatoare la Sony World Photography Awards

25 mart. 2016 < 1 min

Cristina Venedict, castigatoare la Sony World Photography Awards

Reading Time: < 1 minut
The model in the photo is a young actress, her name is Ada Lupu. The picture was taken in my studio on  14 april 2015 in Botosani, Romania.
Ada Lupu / „In profunzime” / foto: Cristina Venedict

Premiul national la cea mai mare competitie de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, a fost castigat de Cristina Venedict, o fotografa din Botosani in varsta de 34 de ani. Fotografia castigatoare, „In profunzime”, va fi expusa la Somerset House, Londra, intre 22 aprilie si 8 mai, in cadrul expozitiei „Sony World Photography Awards 2016”.

Lucrarea, portretul unei tinere actrite, Ada Lupu, realizat in studioul Cristinei Venedict, a fost desemnata cea mai buna fotografie realizata de un artist roman, din cele zece categorii Open ale competitiei. Pe langa expunerea fotografiei in cadrul expozitiei, castigatoarea a fost recompensata cu un echipament Sony ILCE-7M2K.

Expozitia de la Londra va mai cuprinde fotografiile castigatoare si finaliste din cadrul competitiilor Professional, Open si Youth precum si prima expozitie europeana a duo-ului format din artistii RongRong & inri (China/Japonia).

Pe urmatoarele locuri in cursa pentru premiul „Romania National Award” s-au clasat: Laurian Ghinitoiu cu fotografia „UK Leaks” (locul 2) si Lulian Margelatu cu fotografia „Silueta” (locul 3).

Programul ”National Awards” recunoaste si premiaza cea mai buna fotografie realizata de un fotograf local si se desfasoara în 60 de tari din intreaga lume, adresandu-se tuturor categoriilor de fotografi.

Toate fotografiile castigatoare sunt disponibile la www.worldphoto.org.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: