Business Companii Stiri Tech

CryptoDATA Tech a preluat 50% din UniVRse Education

10 mai 2021 2 min

CryptoDATA Tech a preluat 50% din UniVRse Education

Reading Time: 2 minute

Compania CryptoDATA Tech, specializată în securitate cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială a anunțat achiziția unei participații de 50% din compania UniVRse Education pentru a revoluționa sistemul educațional din România.

Companiile CryptoDATA Tech și UniVRse Education și-au unit forțele pentru dezvoltarea și inovarea sistemului educațional românesc. Tinker este o platformă educațională dezvoltată de UniVRse Education și securizată prin implementarea protocolului de criptare – Voice Over Blockchain Protocol, dezvoltat de CryptoDATA. Această platformă de e-learning facilitează accesul securizat atât profesorilor, elevilor, cât și părinților la module educaționale inovatoare, iar modulele integrate în Tinker Education sunt dotate cu o serie de instrumente educaționale de tip Virtual Classroom, realitate virtuală (VR) și realitate augmentată (AR).

Ecosistem de e-learning

Parteneriatul dintre cele două companii deschide porțile pentru revoluționarea sistemului educațional atât în România, cât și pe plan extern. Prin dezvoltarea unui ecosistem de e-learning format din Tinker Web, laboratoare virtuale, clase virtuale criptate și Tinker Communication, proiectul conceput de UniVRse Education și compania CryptoDATA se adresează atât instituțiilor educaționale și companiilor mari care necesită o platformă pentru susținerea de conferințe audio-video sau pregătirea și evaluarea angajaților, cât și freelancerilor și organizațiilor care necesită o platformă pentru susținere de workshop-uri și webinare.

”Această achiziție este un pas important pentru accelerarea strategiei noastre de a împărtăși beneficiile tehnologiei în toate sectoarele societății moderne. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea și digitalizarea sectorului educațional românesc prin investiții constante în tehnologii și servicii inovatoare”, Ovidiu Toma (foto centru), CEO CryptoDATA.

Din 2017

Compania UniVRse Education a fost fondată în anul 2017, prin deschiderea celei mai mari săli de VR la nivel național și a inovat sectorul de evenimente prin implementarea tehnologiilor VR și AR.

UniVRse a reușit ca în mai puțin de un an de la înființare să se extindă în sistem de franciză în cinci mari orașe din România, iar din anul 2018 activează în piața digitală, oferind soluții informatice în domeniul educației și dezvoltând tehnologii inovatoare pentru a facilita accesul la educație.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: